Dobré odpoledne,
mám problém s instalací hry Smite, cca před týdnem jsem jí normálně nainstaloval, avšak se mi u ní začalo dít, že se mi v určitou chvíly zobrazovalo, že aplikace neodpovídá, tak jsem hru vymazal a chtěl nainstalovat znovu. Stáhl jsem tedy znovu launcher, jenže při jeho otevření mi vyjelo okno s textem Aplikaci (0xc0000005) se nepodařilo správně spustit. Kliknutím na tlačítko OK aplikaci ukončete. Dneska jsem to skusil znovu, avšak se znovu staženým launcherem a dostal jsem se o kousek dál, při jedné z první části instalace (ještě před tím, než launcher začal hru stahovat) mi však vyjelo jiné okenko s textem the service did not automatically re-start. Please reboot your PC after pressing OK. Poté už jenom byl jeden krok, cosi s konfigurací, který byl jakože vpořádku a tím to končilo. Když jsem potom přes nástroj "hledat" nebo v programme files hledal nějakou složku, tak jsem nepochodil. Prosím pomůže mi někdo? Děkuji

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Problém s instalací
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s instalací
Zdravím,
jsme bezpečnostní fórum a v našich pravidlech http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601
se nachází i bod č.9
Budeš se muset obrátit na některá herní fóra, lituji.
jsme bezpečnostní fórum a v našich pravidlech http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601
se nachází i bod č.9
Budeš se muset obrátit na některá herní fóra, lituji.

Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <