Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Policejní vir odstraněn, prosím o kontrolu logu

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
...:::Monika:::...
Návštěvník
Návštěvník

Re: Policejní vir odstraněn, prosím o kontrolu logu

#31 Příspěvek od ...:::Monika:::... »

U TFC se neobjevilo OK a ani se nerestartoval pc, je to v pořádku? :?:

Márty84
VIP
VIP

#32 Příspěvek od Márty84 »

On si s nekterymi pocitaci nerozumi a nebo nemel co mazat. Preskocte ho a pokracujte dal :) Neni nejak dulezity :wink:
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

Návštěvník
Návštěvník

#33 Příspěvek od ...:::Monika:::... »

Tak ccleaner v počítači byl, tak jsem ho jen aktualizovala. Ted se defragmentuje... a defragmentuje a asi ještě dlouho bude. Jde to pomalu. Píše to 11 hodin, ale snad blafuje. Ale chtěla jsem se zeptat, počítač je dcery a než jí ho vrátím, co jí mám říct? Jak špatně na tom chudáček byl? :wink:
Jinak, u nás v Trutnově je 6,5, takže taky skoro jaro. :)

Márty84
VIP
VIP

#34 Příspěvek od Márty84 »

Bylo tam hodne brzd, ktere se tam casto dostavaji zbrklou instalaci programu. Vetsina lidi klika zbesile na dalsi dalsi dalsi, aniz by cetli, co se tam vsechno chce nainstalovat. Pritom casto staci odkliknout fajfku a je klid :)
Ale byla tam i nejaka ta havet.

Smazte jeste ty soubory, co jsem chtel otestovat na na tom virustotalu. Nejak jsem na ne zapomnel :boxed:

Nevim kolik stupnu je tu, ale je teplo, slunko pere o 106, tezko uverit, ze je konec prosince.

Az to tedy dobehne, napiste, jak je na tom pocitac a bud to uzavrem, nebo kouknem jeste hloubeji :wink:
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

Návštěvník
Návštěvník

#35 Příspěvek od ...:::Monika:::... »

Defragnentace je hotová. Ty dva soubory jsou smazané. Vypadá to, že pc chodí pěkně. :|

Márty84
VIP
VIP

#36 Příspěvek od Márty84 »

Vypada, nebo fakt chodi? :D Pokud je vse v poradku, myslim, ze mame hotovo :)

Návštěvník
Návštěvník

#37 Příspěvek od ...:::Monika:::... »

:thumbsup: Chodí, díky vám. Nakonec mě to donutí a kouknu i na ten svůj. Taky chodí pomalu. Márty moc vám děkuji, fakt jste moc šikovný. Děkuji :worship:

Márty84
VIP
VIP

#38 Příspěvek od Márty84 »

Dekuji za pochvalu :oops: :worship:

Nemate vubec zac! :)

No klidne se na nej kouknete a kdyby bylo treba, vite kde nas najdete :thumbsup:

Mejte se krasne a treba zase nekdy :bye:

:closed:

Zamčeno