Kdo by nevěděl: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=4&t=132129
Chci se omluvit za to, že jsem byl neaktivní a i přes to, že jsem to slíbil, tak jsem nenapsal. Také bych vám chtěl poděkovat za poskytnutou pomoc. Problémy jsou pořád stejné, až na to, že při spuštění PC(resp. po přihlášení na můj účet) mi antivir nahlásí, že mám 2 (myslím že) Trojské koně. Samozřejmě, vždy volbu dám ''odstranit potíže'' a nahlásí mi to chybu, že to nelze odstranit(co nejdříve vyscreenuju). Zkoušel jsem tu neplechu odstranit ''ručně''(že jsem si to našel postupným proklikáním do jejího umístění). Také nešlo odstranit. Takže, myslím, že mám několik možností, mezi které patří: Buď PC a Win 7 32-bit přeinstalovat anebo problém vyřešit nějakými jinými způsoby. Co byste mi poradili? Jinak, když v Internet Explorer otevírám zápisy (školní) ve Wordu, tak se otevřou(nedávám - při volbě jestli uložit nebo otevřít - volbu uložit, ale dám otevřít). Zkoušel jsem v Exploreru otevírat nějaké jiné soubory a aplikace(např. avg free 2014). Nahlásí, že soubor obsahuje virus a musel být odstraněn. Díky za přečtení