Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Resetovat Admin heslo u Windows 8 - složitější způsob?

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
edoras
Návštěvník
Návštěvník

Resetovat Admin heslo u Windows 8 - složitější způsob?

#1 Příspěvek od edoras »

Zdravim,

na tohle je spousta návodů na internetu, sám s tím mám zkušenosti, za normálních okolností bych hned věděl jak to udělat, a s čím to udělat, jednoduše jeden z několika možných softwaru hodit na bootovací USB, nabootovat a vyčistit Windows 8 Administrator heslo.

Jenže mám problém,

na daném zařízení (laptop) HP 4545s je uzamčeno v biosu bootování, takže není možné nabootovat cokoliv jiného než ten daný disk s Windows 8, bios je zaheslován, ale po 3x vložení špatného hesla se bios kompletně uzamknul.

Hledal jsem možnosti jak heslo do biosu na tomto typu notebooku resetovat, ale marně, existoval by způsob ale opět, bylo by potřeba bootovací povolení a to nemám.

Takže jsem vytáhl disk z toho laptopu, strčil ho do stolního PC, a tam jsem nabootoval USB disk s jedním z těch softwaru, pomocí kterých lze resetovat Windows 8 Admin heslo, bohužel ten software nenašel ten systém na tom disku, disk je v pořádku zapojen, v biosu ho vidím, ale pochopitelně nenaběhne protože byl instalován na jiném systému, o to ale nejde, myslel jsem že tímhle způsobem ten software na tom USB disku si ho i přesto najde, ale nenašel.

Proto se ptám:

Dá se nějak resetovat Admin heslo na disku, který je zapojen jako nebootovací? Tím myslím přímo z Windows 7 ho pomocí jiného SW resetovat když né přímo z bootovacího USB?

Nebo případně jak resetovat uzamknutý bios na laptopu HP 4545s bez možnosti cokoliv nabootovat kromě nepřístupného Windows 8?

Díky

vyosek
VIP
VIP

Re: Resetovat Admin heslo u Windows 8 - složitější způsob?

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

:arrow: Bohuzel Vas zklamu, ale dle dohody v interni sekci vedeni fora rady na "prolamovani" hesel neposkytujeme - jsme bezpecnostni forum

:arrow: Nerikame, ze toho chcete zneuzit, ale u nas je bezpecnost a obezretnost na prvnim miste

:arrow: Zkuste se obratit na technickou podporu HP ci Microsoftu
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

edoras
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od edoras »

V pohode, rozumim. Presto i tak diky.
P.S. ono asi by me tu stejne nikdo nebyl schopen poradit, protoze tohle je tezky orisek i pro uplny profesionaly.

vyosek
VIP
VIP

#4 Příspěvek od vyosek »

Ja bych par tipu na kolegy mel, ktery by se do toho mohli pustit :D

Ale zkuste podporu, od toho jsou a navic duvody jsem rekl proc to nebudeme zkouset...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Zamčeno