Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Stahnete crystal disk infohttp://sourceforge.jp/projects/crystald ... 5_0_0.zip/
Spustte jako spravce. Za chvili se zobrazi vysledek.
Kliknete nahore na napis Úpravy a pak na napis Kopírovat. To co se zkopiruje (ulozi se to do pameti) mi sem vlozte (ctrl + V)
Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).
Stahnete OTL http://oldtimer.geekstogo.com/OTL.exe a ulozte na plochu.
Kliknete na nej pravym mysidlem a levym na Spustit jako spravce
Oznacte polozky (dejte tam zatrzitka) Pro všechny uživatele, Kontrola na havěť "LOP" a Kontrola na havěť "Purity"
Do spodniho okna vlozte nasledujici text
Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).
Pomáhat NELZE:
2) Pokud stroj uživatele prokazatelně obsahuje nelegální hostitelský čí ochranný software
(operační systém, antivir, firewall, atd.), je nutné navést uživatele k nápravě, např. skrze neplacený software,
a začít řešit, až v době kdy je PC "v pořádku". V případě že uživatel nechce na pravidla přistoupit,
je nutné jej vyzvat ať fórum opustí, a vrátí se až je splní.
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz
Zadne zmeny v souvislosti se mnou tam byt nemuzou, protoze jsem jeste nic nedelal. Bezel jen sken, ten nic nemaze, neupravuje, proste nic. Jinak muzete pouzit bod obnovy. Jestli je tam havet nevim, musel bych udelat hlubsi kontrolu. V techto lozich nic zasadniho nevidim, jen nejake brzdy a zbytecnosti. Mimochodem ten crack na office taky nic moc
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz