Pada FF a seká se PC

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz

Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
Skankinho
Návštěvník
Návštěvník

Re: Pada FF a seká se PC

#31 Příspěvek od Skankinho »

Tak jsem zkoušel Battlefield 4. Výrobce uvádí doporučené požadavky

CPU(AMD): 6-core
CPU(Intel): 4-core
RAM: 8 GB
HDD: 30 GB
GPU(AMD): Radeon 7870
GPU(Nvidia): GeForce GT660
VRAM: 3 GB

Jediný co nesplnuju jsou WIN7 jinak mám vše tak na 110%.
Při hře ale nemám stály FPS to mi lítá 45+- a je jedno jestli hraju na LOW nebo na ULTRA detaily. Rozdíl je jen v teplotách

Tady je screen z HWmonitoru

http://2i.cz/40884963b0

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra
Místo/Bydliště: Cheb

#32 Příspěvek od MiliNess »

Já ti nevím. i5-3570 má max. Tcase (teplotu uprostřed heatspreadu) 67.4°C. To bude teplota TMPIN0, která se dostala až na 68°C.
Divné ale je, že Tjunction (teplota jader) dosáhla max. 67°C, ale měla by být o dost vyšší. Věřil bych spíše čidlům v CPU.
Pokud by ale teplota byla opravdu vysoká, mohlo by začít docházek k aktivaci ochrany proti přehřívání CPU a tím ke snížení jeho výpočetního výkonu. Těžko říci. Navíc i W8 jsou stále nedoladěné.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

Skankinho
Návštěvník
Návštěvník

#33 Příspěvek od Skankinho »

Takže by mi mohla pomoct nějaká MID nebo BIGtower case a vylepšit větrání?
Ještě me zaráží že ten muj procesor má 3.4 GHz a v turbo 3.8GHz ale já mám 4001 MHz. Prý to je základní deskou a nějak nastavený v BIOSu. Nemůže to být třeba blbě nastavený? To bych asi řešil přez servis pak...

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra
Místo/Bydliště: Cheb

#34 Příspěvek od MiliNess »

Může. V nastavení BIOSu je funkce Intel Turbo Mode (Intel Turbo Boost) a měla by tam být i hodnota Ratio.
Tu sniž.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

Odpovědět