Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

dllhost.exe COM Surrogate spotreba RAM LOG

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
vyosek
VIP
VIP

Re: dllhost.exe COM Surrogate spotreba RAM LOG

#16 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Stahnete Service Repair http://kb.eset.com/library/ESET/KB%20Te ... Repair.exe
  • Ulozte nejlepe na Plochu
  • Spustte a potvrdte Yes abyste potvrdil reinstalaci sluzeb
  • Nasledne kliknutim na Yes potvrdte restart PC
  • Na Plose vznikne slozka CC Support, najdete tam log SvcRepair.txt - mel by byt CC Support\Logs\SvcRepair.txt - vlozte mi jej sem
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

fonkeyy
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od fonkeyy »

Log Opened: 2013-11-17 @ 11:57:45
11:57:45 - -----------------
11:57:45 - | Begin Logging |
11:57:45 - -----------------
11:57:45 - Fix started on a WIN_7 X64 computer
11:57:45 - Prep in progress. Please Wait.
11:57:46 - Prep complete
11:57:46 - Repairing Services Now. Please wait...
INFO: The restore action ignores the object name parameter (paths are read from the backup file). However, other actions that require the object name may be combined with -restore.
INFORMATION: Input file for restore operation opened: '.\Win7\BFE.sddl'
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BFE\Parameters\Policy\Persistent\SubLayer>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BFE\Parameters\Policy\Persistent\Provider>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BFE\Parameters\Policy\Persistent\Filter>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BFE\Parameters\Policy\Persistent>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BFE\Parameters\Policy\BootTime\Filter>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BFE\Parameters\Policy\BootTime>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BFE\Parameters\Policy>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BFE\Parameters>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BFE>

SetACL finished successfully.
INFO: The restore action ignores the object name parameter (paths are read from the backup file). However, other actions that require the object name may be combined with -restore.
INFORMATION: Input file for restore operation opened: '.\Win7\BITS.sddl'
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BITS\Security>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BITS\Performance>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BITS\Parameters>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BITS>

INFORMATION: Input file for restore operation opened: '.\Win7\iphlpsvc.sddl'
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\iphlpsvc\Teredo>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\iphlpsvc\Parameters\Teredo\{FA88062C-9A61-4C1E-AC45-7143F8F01AAD}>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\iphlpsvc\Parameters\Teredo>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\iphlpsvc\Parameters\Isatap\{8AD2FB26-F91E-44F1-9B24-3C0AE56C9CE0}>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\iphlpsvc\Parameters\Isatap>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\iphlpsvc\Parameters\IPHTTPS>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\iphlpsvc\Parameters>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\iphlpsvc\Interfaces>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\iphlpsvc\config>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\iphlpsvc>

INFORMATION: Input file for restore operation opened: '.\Win7\MpsSvc.sddl'
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\MpsSvc\Security>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\MpsSvc\Parameters\PortKeywords\Teredo>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\MpsSvc\Parameters\PortKeywords\RPC-EPMap>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\MpsSvc\Parameters\PortKeywords\IPTLSOut>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\MpsSvc\Parameters\PortKeywords\IPTLSIn>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\MpsSvc\Parameters\PortKeywords\DHCP>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\MpsSvc\Parameters\PortKeywords>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\MpsSvc\Parameters>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\MpsSvc>

INFORMATION: Input file for restore operation opened: '.\Win7\SharedAccess.sddl'
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\StandardProfile\Logging>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\StandardProfile\GloballyOpenPorts>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\StandardProfile\AuthorizedApplications>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\StandardProfile>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\RestrictedServices\Static\System>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\RestrictedServices\Static>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\RestrictedServices\Configurable\System>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\RestrictedServices\Configurable>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\RestrictedServices>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\PublicProfile\Logging>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\PublicProfile\GloballyOpenPorts>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\PublicProfile\AuthorizedApplications>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\PublicProfile>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\FirewallRules>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\DomainProfile\Logging>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\DomainProfile\GloballyOpenPorts>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\DomainProfile\AuthorizedApplications>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\DomainProfile>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Epoch2>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Epoch>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Defaults\FirewallPolicy\StandardProfile\Logging>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Defaults\FirewallPolicy\StandardProfile>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Defaults\FirewallPolicy\PublicProfile\Logging>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Defaults\FirewallPolicy\PublicProfile>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Defaults\FirewallPolicy\FirewallRules>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Defaults\FirewallPolicy\DomainProfile\Logging>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Defaults\FirewallPolicy\DomainProfile>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Defaults\FirewallPolicy>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Defaults>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess>

INFORMATION: Input file for restore operation opened: '.\Win7\WinDefend.sddl'
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\WinDefend\TriggerInfo\0>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\WinDefend\TriggerInfo>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\WinDefend\Security>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\WinDefend\Parameters>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\WinDefend>

INFORMATION: Input file for restore operation opened: '.\Win7\wscsvc.sddl'
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\wscsvc\Security>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\wscsvc\Parameters>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\wscsvc>

INFORMATION: Input file for restore operation opened: '.\Win7\wuauserv.sddl'
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\wuauserv\Security>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\wuauserv\Parameters>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\wuauserv>

11:57:47 - Services Repair Complete.
11:57:50 - Reboot Initiated

Proces stále škodí. Čím to môže vlastne byť? vďaka

vyosek
VIP
VIP

#18 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Odinstalujte Combofix
  • Prejmenujte ComboFix na Uninstall
  • Spustte jej
  • Tohle smaze Combofix a jeho slozky
:arrow: T-Cleaner http://vyosek.ic.cz/pro_usery/T-Cleaner.exe
  • Stahnete a spustte
  • Pro potvrzeni volby mackejte A, Enter
  • Po pouziti utilitu smazte
  • Antiviry touhou utilitu chybne oznacit jako vir - jedna se o falesny poplach - takze v pohode stahnete (pripadne vypnete pri stahovani antivir)
:arrow: OTC http://oldtimer.geekstogo.com/OTC.exe
  • Stahnete a spustte
  • Kliknete na CleanUp a potvrdte YES
  • Program uklidi a restartuje PC

:arrow: TFC http://oldtimer.geekstogo.com/TFC.exe
  • Stahnete a spustte
  • Kliknete na Start a potvrdte OK
  • Program uklidi a restartuje pc
  • Po pouziti utilitu smazte
:arrow: Stahnete Ccleaner http://forum.viry.cz/viewtopic.php?t=7478
Panel čistič
  • Vse nechte jak je, jen dejte Analyzovat a pote Spustit CCleaner
Panel registry
  • dejte Hledej problémy
  • nasledne Opravit problémy - zalohu registru doporucuji udelat, opravte vsechny problemy
  • postup opakujte dokud nebude bez problemu - vetsinou cca 3x
Panel nástroje
  • Zde muzete odinstalovat nepotrebne programy[/list

:arrow: Zkontrolute, jestli mate nainstalovany vsechny ovladace a jsou aktualni
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

fonkeyy
Návštěvník
Návštěvník

#19 Příspěvek od fonkeyy »

Všetko som spravil, ovládač na GPU som asi pred mesiacom skúšal novší, lenže mal som menšie problémy, tak som sa vrátil na starší. Hneď ako sa mi spustí pracovná plocha dám správcu úloh a vidím tam 2x COM Surrogate po 2KB a za pár sec zmiznú (to bolo myslím, že aj na začiatku), ale ak nechám v klude načítať plochu cca 15+ sec a dám správcu úloh tak už tam vidím 200MB+ a už to stúpa.
Stále ma ten proces otravuje čo s tým?
vďaka

vyosek
VIP
VIP

#20 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Tento proces prave zkouma jestli jsou drivery nainstalovany, aspon co se mi podarilo dohledat...

:arrow: Zkuste pouzit na drivery SlimDriver http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... imdrivers/ navod zde http://magazin.stahuj.centrum.cz/slimdr ... s-hardware

fonkeyy
Návštěvník
Návštěvník

#21 Příspěvek od fonkeyy »

Vďaka.No najprv som aktualizoval (cez ten soft) 1) graficky ovládač potom 2) sieťovú kartu 3) realtek HD lenže tam mi išli oneskorene zvuky tak som to vrátil z5
4) ovládač na intel chipset etc
program som odinštaloval a prebehol CCôeanerom
mám pôvodný ovládač realtek a už mi nepíše, že je zastaralý nvm :D trošku sa možno spomalil štart PC, ale COM Surrogate stále nabieha a žere RAM :boxed:

vyosek
VIP
VIP

#22 Příspěvek od vyosek »

fonkeyy
Návštěvník
Návštěvník

#23 Příspěvek od fonkeyy »

Dikes, no vypol som náhľady ikon a už mi to nerobí ani pri spustení (sú tam 2x 2kB procesy ale tie zmiznú). Už pri aktualizácií ovládačov mi to menej nabehovalo počas práce s grafikou a teraz mi to zatiaľ nenabehlo vôbec. Škoda tých náhľadov ikon s tým som sa lepšie orientoval :D :/ ale čo už :D vďaka za ochotu, čas a pomoc ;)

//Ešte som sa chcel opýtať: cca 3-krát za mesiac sa mi stane (väčšinou/vždy keď som na facebooku), že mi pc úplne zamrzne najprv zamrzne písanie a hneď aj myška potom musím manuálny reštart, nevedeli by ste mi poradiť? vďaka

vyosek
VIP
VIP

#24 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Udelejte CDI dle kolegy
MiliNess píše:Stáhni CrystalDiskInfo, v nabídce Úpravy zvol Kopírovat a obsah schránky sem vlož pomocí Ctrl+V.
:arrow: Otestujte HD pomoci HD Tune http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... g/hd-tune/
  • Udelejte testy Benchmark a Error Scan - dejte screeny
  • Dejte screen ze zalozky Health
  • Scree udelate kdyz klilknete na tu modrou disketku a pak jej sem dejte dle tohoto navdou http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=11&t=14114 - zajima Vas jen cast "zaslani na forum" samozrejme :)

fonkeyy
Návštěvník
Návštěvník

#25 Příspěvek od fonkeyy »

Ospravedlňujem sa za neskorú reakciu. Niekedy sa ešte stane,že ho dám do sleepu a všetko vypne ale beží stále (kontrolka na monitore bliká ale pc nespí) => vynútený reštart.
Keď zamrzne (95% FB cez Mozillu) hudba na pár sekúnd zamrzne ale hrá(hrá zamrznuto :D) a potom hrá ďalej normálne, ale pc nereaguje.
//Ten aktualizovaný ovládač na GPU som musel zmeniť opäť za starší, pretože som mal s ním problémy. Mám v procesoch com surrogate niekedy 50kB a nvidia COM update (pred tým som to nemal).
Crystal disk info:
----------------------------------------------------------------------------

CrystalDiskInfo 5.0.0 (C) 2008-2012 hiyohiyo
Crystal Dew World : http://crystalmark.info/

OS : Windows 7 Ultimate Edition SP1 [6.1 Build 7601] (x64)
Date : 2013/12/01 22:48:28

-- Controller Map ----------------------------------------------------------
+ ATA Channel 1 (1) [ATA]
- ST31000524AS ATA Device
+ ATA Channel 3 (3) [ATA]
- TSSTcorp CDDVDW SH-222AL ATA Device
+ Intel(R) 6 Series/C200 Series Chipset Family 6 Port SATA AHCI Controller - 1C02 [ATA]
- ATA Channel 1 (1)
- ATA Channel 3 (3)
- JMicron JMB36X Controller [SCSI]

-- Disk List ---------------------------------------------------------------
(1) ST31000524AS : 1000,2 GB [0/1/0, pd1] - st

(1) ST31000524AS
Model : ST31000524AS
Firmware : JC4B
Serial Number : 9VPDVSEZ
Disk Size : 1000,2 GB (8,4/137,4/1000,2)
Buffer Size : Unknown
Queue Depth : 32
# of Sectors : 1953525168
Rotation Rate : 7200 RPM
Interface : Serial ATA
Major Version : ATA8-ACS
Minor Version : ATA8-ACS version 4
Transfer Mode : SATA/600
Power On Hours : 7795 hours
Power On Count : 1118 count
Host Reads : 1482 GB
Host Writes : 1796 GB
Temparature : 28 C (82 F)
Health Status : Good
Features : S.M.A.R.T., AAM, 48bit LBA, NCQ
APM Level : ----
AAM Level : D0FEh [ON]

-- S.M.A.R.T. --------------------------------------------------------------
ID Cur Wor Thr RawValues(6) Attribute Name
01 117 _99 __6 000007B21988 Read Error Rate
03 100 100 __0 000000000000 Spin-Up Time
04 _99 _99 _20 00000000046D Start/Stop Count
05 100 100 _36 000000000000 Reallocated Sectors Count
07 _77 _60 _30 00030B9516D8 Seek Error Rate
09 _92 _92 __0 000000001E73 Power-On Hours
0A 100 100 _97 000000000000 Spin Retry Count
0C _99 _99 _20 00000000045E Power Cycle Count
B7 100 100 __0 000000000000 Unknown
B8 100 100 _99 000000000000 End-to-End Error
BB 100 100 __0 000000000000 Reported Uncorrectable Errors
BC 100 _99 __0 000000000001 Command Timeout
BD 100 100 __0 000000000000 High Fly Writes
BE _72 _54 _45 00001D15001C Airflow Temperature
C2 _28 _46 __0 000A0000001C Temperature
C3 _50 _35 __0 000007B21988 Hardware ECC recovered
C5 100 100 __0 000000000000 Current Pending Sector Count
C6 100 100 __0 000000000000 Uncorrectable Sector Count
C7 200 200 __0 000000000000 UltraDMA CRC Error Count
F0 100 253 __0 8AB400002A13 Head Flying Hours
F1 100 253 __0 0000E08D76CD Total LBAs Written
F2 100 253 __0 0000B941840D Total LBAs Read

-- IDENTIFY_DEVICE ---------------------------------------------------------
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
000: 0C5A 3FFF C837 0010 0000 003F 003F 0000 0000 0000
010: 2020 2020 2020 2020 2020 3956 3956 5044 5653 455A
020: 0000 0000 0004 4A43 3442 2020 2020 5354 3331 3030
030: 3035 3234 4153 2020 2020 2020 2020 2020 2020 2020
040: 2020 2020 2020 2020 2020 2020 2020 8010 0000 2F00
050: 4000 0200 0200 0007 3FFF 003F 003F FC10 00FB 0110
060: FFFF 0FFF 0000 0007 0003 0078 0078 0078 0078 0000
070: 0000 0000 0000 0000 0000 850E 850E 0006 0048 0040
080: 01F0 0029 346B 7F01 4163 BE01 BE01 4163 207F 0055
090: 0055 0000 FFFE 0000 D0FE 0000 0000 0000 0000 0000
100: 6DB0 7470 0000 0000 0000 0000 0000 0000 5000 C500
110: 3EC2 DA97 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 401E
120: 401C 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0029 6DB0
130: 7470 6DB0 7470 2020 0002 0100 0100 5000 3C06 3C0A
140: 0000 003C 0000 0008 0000 004F 004F 0280 0000 0000
150: 0008 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 3F00 9800
160: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
170: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
180: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
190: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
200: 0000 0000 0000 0000 0000 103F 103F 0000 0000 0000
210: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 1C20 0000 0000
220: 0000 0000 1020 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
230: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
240: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
250: 0000 0000 0000 0000 0000 60A5

Screeny:
Obrázek

vyosek
VIP
VIP

#26 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Hry na FB bezi pres Flash Player - zkuste jej preinstalovat

:arrow: Disk vykazuje chyby cteni a zapisu, neni to zrovna OK

:arrow: Najdete tento soubor c:\windows\sysWOW64\cmd.exe, kliknete na nej pravym mysidlem a dejte Run As Administrator ci Spustit jako spravce, pak napiste chkdsk /f /r - enter - restart a probehne kontrola

fonkeyy
Návštěvník
Návštěvník

#27 Příspěvek od fonkeyy »

Ďakujem, no hry na fb nehrávam, stane sa aj tak, že zamrzne na chvíľu potom ide ale už mi klesá brutálne fps na hrách alebo pri ctrl+alt+delete (keď dám správcu úloh a prepína sa z5 na plochu) tak to zamrzne na 20 sec a potom ide. Mám doma nový HDD 2TB čo som chcel na zálohu tak môžem spraviť tak, že tento 1TB dám ako záložný a 2TB nechám? dám tam win etc.
Alebo ten disk nie je hlavný problém? vďaka
// ten checking disku som dával, ale nepomohlo

vyosek
VIP
VIP

#28 Příspěvek od vyosek »

Ten 100 GB disk je defakto mrtvy, tam je hodne chyb :?:

fonkeyy
Návštěvník
Návštěvník

#29 Příspěvek od fonkeyy »

Ok tak systém by som hodil na ten nový 2TB, ale chcel by som aj zálohu dát => Dokumenty/video/fotky by som chcel dať na tento chybný 1TB je to možné? v podstate funguje len tu hapruje(viď. zamŕzanie) systém, tak tie data by tam mohli byť relatívne v bezpečí nie? vďaka
//tá záloha by bola na pár rokov nie len na reinstall

vyosek
VIP
VIP

#30 Příspěvek od vyosek »

Zalohu bych daval na disk, ktery je v poradku, u poskozeneho disku nikdy nevite kdy umre uplne...

Odpovědět