Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Memtest86+ našel chyby v testu 11

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
dorkon
Návštěvník
Návštěvník

Memtest86+ našel chyby v testu 11

#1 Příspěvek od dorkon »

Dobrý den, ve starším počítači jsem vyměnil paměti za větší a podle paramemetrů kompatibilní RAM.
Pro jistotu jsem spustil Memtest86+(verze5.01). Tento test jsem nechal proběhnout automaticky 2x(pass2) a žádné chyby tam nebyly. Potom jsem ještě ručně spustil dodatečný test 11(bit fade test) a ten našel 10 chyb při 46% testu. Potom jsem k vůli nedostatku času musel test přerušit.
Chtěl bych se zeptat,proč ten test 11 není součástí základního testování a jestli na základě něho můžu říci,že je v některé ze dvou pamětí problém. Děkuji

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Memtest86+ našel chyby v testu 11

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Abyste mohl identifikovat modul, který chyby vykazuje. musíte test spustit s každým modulem zvlášť.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

dorkon
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od dorkon »

Ano ,vím,že musím ještě zkusit každou zvlášť. Docela by mě ještě zajímalo,proč ten test 11 není součástí základního testu. Děkuji

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Tak to nevím. Test by měl být prováděn podle tohoto návodu: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=53&t=106788 .
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět