viem ze tychto tem je tu uz neskutocne vela, a verte, ze presiel som si skoro kazdou, ale stale si nejako neviem vybrat. Idem preinstalovavat windows, doteraz som pouzival ESS6 ale uz dlhsie bez aktualizacii, preto by som rad vyskusal nieco FREE.
Moj PC:
Intel Pentium D 3,2 GHz
3GB Ram
Ge Force 7600 GT 256 MB
Windows XP
40/40 MBit internet (v skutocnosti je to len nejakych 25/15 MBit...kazdy speedmeter mi vyhadzuje nieco ine)
Pocitac pouzivam na bezne surfovanie, youtube, redtube

Hladam antivirus, ktory bude FREE, v ramci moznosti ucinny a nebude zbytocne zatazovat PC.
Pripadne mi mozete poradit aj nejaky anti malware, antispyware, firewall alebo ine FREE programy ktore by ste k AV nainstalovali do PC pre jeho bezpecnost. Zatial pouzivam iba CCleaner...Kedysi som mal nainstalovany aj Comodo firewall ale ked som isiel hrat CS, nechcelo mi to nacitat ziadne servery z favourites, pritom som dal vsetko co ma nieco spolocne s CS do vynimiek Comoda. Tiez mi vadilo ze som pri kazdom otvoreni hociktoreho suboru musel asi 3x kliknut pre potvrdenie aby sa mi otvoril. Rad by som este vedel ako by bol na tom ESS6 v porovnani s tymito Free verziami v zatazeni PC:
Rozmyslam nad tymito AV: Avast, Avira, AVG, PandaCloud, MSE, Bitdefender (vsetko free verzie).
Avast asi najviac instalovali pre podobne typy PC ako mam ja, niekde som sa docital ze nezatazuje windows, inde ze spomedzi free verzii zatazuje najviac windows. Avira ma zevraj v poslednej dobe problemy, MSE je iba provizorny antivirus s nizkou detekciou virusov a Bitdefender si posledne mesiace drzi 1. miesto v statistikach ale neviem ako to je s jeho free verziou a zevraj sa neda subor vytiahnut z karanteny a hned ho maze. AVG spomaloval PC ale od novej verzie je to uz lepsie. Za cenne rady a postrehy vopred dakujem.