Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Avast hlásí kritický stav počítače

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
tzhp2
Návštěvník
Návštěvník

Avast hlásí kritický stav počítače

#1 Příspěvek od tzhp2 »

Dobrý den,
prosím o pomoc s vyřešením problému.Po spuštění se objeví hláška o kritickém stavu počítače.

twin1
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Re: Avast hlásí kritický stav počítače

#2 Příspěvek od twin1 »

Pokud máte samotný Avast aktualizovaný a štíty povolené, zkuste se podívat do nástrojů Avastu na Software Updater a zaktualizovat soubory, které se mu nelíbí. Po zaktualizování nechte stav znovu otestovat - obnovit.

tzhp2
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od tzhp2 »

Díka za rychlou pomoc.Počítač není můj a samotnou hlášku jsem neviděl.Myslel jsem,že se jedná o něco jiného,na počítači byl nainstalovaný Eset s propadlou licencí.Když jsem pak Eset odinstaloval a nainstaloval Avast,ten našel ihned virus.

twin1
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#4 Příspěvek od twin1 »

Není zač. Avast hlídá i to, aby byl systém aktuální. Pokud došlo ke změně ochrany, asi by bylo dobré nechat si pak preventivně zkontrolovat log ve vedlejší sekci.

Odpovědět