před třemi dny jsem intenzivně pracovala na notebooku (AsusX55SV-6 roků starý, a BEZ formátu- ano, stydím se). Věděla jsem, že se mi má restartovat po nahrání aktualizací, ale pořád jsem to odkládala. Měla jsem spuštěno několikrát Powerpoint, pár Autocadu, prohlížeče, fotky, pruzkumik...no dost toho bylo. Na chvíli sjem odešla a počítač se mezitím restartovat. Samorřejmě se nic neuložilo, to už jsem oplakala :-)ale co je horší, že od té doby začíná závažnější problém. Jakmile jsem na něm chtěla zase začít pracovat, počítač zamrznul, nešlo nic, ani ctrl+alt+delete. Teda pokusil se aspon, vysledkem byla hlaska: selhani- moznosti zabezpeceni. A pomohlo pouze vypnuti natvrdo. Začala jsem si procházet na netu, čím by to mohlo být. Takže jsem zkusila obnovu systému před nahráním aktualizací - zaseklo se na procesu Inicializace nastroje na obnoveni systemu. Dále sfc/scannow - zaseklo se pri 82 %. Dale defragmentaci - to bylo doslova nad jeho síly (asi 3 %). Takže nevím, kde je chyba

Ještě by bylo možné užitečné dodat, že jednoduché operace zvládal (prohlížení internetu, autocad to taky zvládlo otevřít). Uložit to pak už zase ne.