Dobrý den,
před časem mi do skype přišla nějaká konverzace kontaktů se kterými nesdílím kontaktní informace. Paradoxem je to, že vše vypadalo tak, že jsem se konverzace aktivně zúčastnil, protože na konci bylo napsáno, že jsem opustil místnost někdy kolem třetí ráno. V té době jsem měl ale počítač vypnutý a ze skypu na 100 % odhlášený. Přeinstaloval jsem tedy skype a nějaký čas byl klid. v minulém týdnu mi ale přišla do skypu nová koverzace. Tentokrát "bez mojí aktivní účasti", ale zato pořádně peprná.. a včera další.. s datem 14.11. Vůbec nevím o co se může jednat a mám strach, aby se tato komunikace s mojím jménem nepřeposílala na další moje kontakty.
děkuji za radu co s tím a jak se proti tomu bránit
Josef

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Skype - nevyžádáná konverzace
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Skype - nevyžádáná konverzace
Zdravím!
Jediná obrana je změnit heslo do Skype. Nedovedu si to jinak vysvětlit, než že se někdo napíchl na váš Skype profil a vašim jménem se zúčastnil nějaké konverzace.
Jediná obrana je změnit heslo do Skype. Nedovedu si to jinak vysvětlit, než že se někdo napíchl na váš Skype profil a vašim jménem se zúčastnil nějaké konverzace.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Navštivte:

Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Dobrý den,
děkuji za snahu pomoci.. ono je to ale komplikovanější... "cizí konverzace", která probíhala 14.11. mi přistála v historii skypu až 18.11. Z ničeho nic během dne.. Mezi 14 - 18. listopadem jsem byl připojen několikrát... tak je otázka, proč to tam neskočilo už např. 15.11 ?
pokud si pustím skype na klasickém pc a ne na ntb, tak mi tam nevyskočí vůbec nic.. ani v historii.
Opravdu to nechápu
Děkuji za Vaše další názory
Josef
děkuji za snahu pomoci.. ono je to ale komplikovanější... "cizí konverzace", která probíhala 14.11. mi přistála v historii skypu až 18.11. Z ničeho nic během dne.. Mezi 14 - 18. listopadem jsem byl připojen několikrát... tak je otázka, proč to tam neskočilo už např. 15.11 ?
pokud si pustím skype na klasickém pc a ne na ntb, tak mi tam nevyskočí vůbec nic.. ani v historii.
Opravdu to nechápu
Děkuji za Vaše další názory
Josef
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Můžeme samozřejmě PC prověřit. Zkuste tento postup: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=24&t=132509 .
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Navštivte:
Navštivte: