Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
MiliNess: Prosím o kontrolu minidump a protokolu událostí
Moderátoři: Rudy, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: MiliNess: Prosím o kontrolu minidump a protokolu událost
Nic od Razeru jsem tam zavedeného nenašel. Pokud není některé zařízení připojeno, správce PnP pro něho nezavádí a nespouští ovladače. Proto nemůže docházet ke konfliktům.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
OK, to je dobré vědět 
Mrkni mi prosím ještě naposledy na tento minidump, ať mám ještě větší jistotu, že to dělá ten gamepad.
http://leteckaposta.cz/298312045
Děkuju ti moc a určitě v nejbližší době pošlu zase nějaké drobné na váš bú, protože jste super fórum.
Díky.

Mrkni mi prosím ještě naposledy na tento minidump, ať mám ještě větší jistotu, že to dělá ten gamepad.
http://leteckaposta.cz/298312045
Děkuju ti moc a určitě v nejbližší době pošlu zase nějaké drobné na váš bú, protože jste super fórum.
Díky.
Jo jo, je to stále stejný problém.
A je možné ovladače, které mi systém nainstaluje po připojení USB zařízení nějak vyhledat v hloubi systému a odinstalovat je kompletně? Poslední dobou se mi alespoň 1x denně na počítači zhasne monitor a tak za 2s se sám zase zapne (dioda i při vypnutí svítí, jako kdyby by monitor zapnutý) nebo mi po ploše chvilku běhají velmi tenké červené čáry a za pár vteřin to zase odezní - většinou to dělá po zapnutí systému. Tak mě napadá, když ovladače gamepadu shazují celý systém, tak jestli nezpůsobují i to vypnutí monitoru.
Nebo exituje nějaký program, co vyhledává nějaké nefunknční nebo špatně fungující ovladače co můžou způsobit problémy? Něco takového bych asi momentálně potřeboval.
PS: aktualizovat ovladače grafiky sem zkoušel okamžitě, co se mi poprvé monitor vypl.
Děkuju ti za odpověď.
Nebo exituje nějaký program, co vyhledává nějaké nefunknční nebo špatně fungující ovladače co můžou způsobit problémy? Něco takového bych asi momentálně potřeboval.
PS: aktualizovat ovladače grafiky sem zkoušel okamžitě, co se mi poprvé monitor vypl.
Děkuju ti za odpověď.
Ten gamepad žádný speciální ovladač nepoužívá. Stačí mu standardní ovladače od MS. Spíše by se jednalo o problém na úrovni elektroniky - komunikace řadiče USB gamepadu s hostitelským řadičem USB na desce (nebo s kořenovým rozbočovačem).
Ten problém co popisuješ, spíše vydadá na vadu grafického adaptéru, eventuelně grafického ovladače.
Jo a zkus aktualizovat USB 3.0 ovladač (Intel) a pokud máš ve složce Windows soubor memory.dmp, zaRARuj ho a upni.
Ten problém co popisuješ, spíše vydadá na vadu grafického adaptéru, eventuelně grafického ovladače.
Jo a zkus aktualizovat USB 3.0 ovladač (Intel) a pokud máš ve složce Windows soubor memory.dmp, zaRARuj ho a upni.
Ahoj,
v krátkosti pár otázek
Pokud by se jednalo o chybu komunikace toho USB řadiče, jak se to dá zjistit a vyřešit? Stejnou otázku mám i na chybu grafického adaptéru. Ovladače pro grafiku sem aktualizoval, ale zdá se, že to nepomohlo.
Jinak gamepad strkám do klasického USB 2.0, mám vyzkoušet 3.0 jestli to pomůže a jak aktualizovat ovladač pro USB 3.0? Ono už to do BSoD nepadá 1x měsíčně, ale týdně a nenechám si tím zasírat počítač.
Memory.dmp po kompresy 121MB, na menší velikost už to nešlo
edisk snad nevadí, na leteckou poštu mi upload nefunguje momentálně.
http://www.edisk.cz/stahni/24549/MEMORY ... .25MB.html
v krátkosti pár otázek

Pokud by se jednalo o chybu komunikace toho USB řadiče, jak se to dá zjistit a vyřešit? Stejnou otázku mám i na chybu grafického adaptéru. Ovladače pro grafiku sem aktualizoval, ale zdá se, že to nepomohlo.
Jinak gamepad strkám do klasického USB 2.0, mám vyzkoušet 3.0 jestli to pomůže a jak aktualizovat ovladač pro USB 3.0? Ono už to do BSoD nepadá 1x měsíčně, ale týdně a nenechám si tím zasírat počítač.
Memory.dmp po kompresy 121MB, na menší velikost už to nešlo

edisk snad nevadí, na leteckou poštu mi upload nefunguje momentálně.
http://www.edisk.cz/stahni/24549/MEMORY ... .25MB.html
Jen tak pro zajímavost vyzkoušej ten gamepad v USB 3.0 portu. Možná nebude ani pracovat nebo to taky bude bez problémů.
Jinak to opravdu vypadá na vadu VGA.
Jinak to opravdu vypadá na vadu VGA.
Dá se nějak přesněji určit, jestli je opravdu vadná grafická karta a co přesně? Jinou na vyzkoušení nemám a kdybych to poslal na reklamaci, závada by se jim nemusela projevit ....
Na jisto to neumí asi nikdo. A pokud ano, já mezi ně nepatřím 
Stejně tam by v tom mohla figurovat nějaká vada paměti, základní desky či zakolísání napájecího napětí.
Já bych vsadil na ten VGA. Nemůže se v zátěži přehřívat?

Stejně tam by v tom mohla figurovat nějaká vada paměti, základní desky či zakolísání napájecího napětí.
Já bych vsadil na ten VGA. Nemůže se v zátěži přehřívat?
Určitě ne. V zátěži jedu na pohodových 38°C. Jinak sem zapomněl zmínit, že ty čáry nejdou po celé šířce monitoru, ale jsou dlouhé asi 10cm? A za zlomek vteřiny zmizí a už se to neobjeví
Ať je s tím cokoliv, do Nového roku to musí vydržet a po svátkách reklamuju. SPíš s eobávám, že to vyzkouší na pár minut a pošlou mi to zpátky s tím, že se závada neprojevila ....

Ať je s tím cokoliv, do Nového roku to musí vydržet a po svátkách reklamuju. SPíš s eobávám, že to vyzkouší na pár minut a pošlou mi to zpátky s tím, že se závada neprojevila ....
Také bych to reklamoval. Myslím, že by to mohlo dopadnout.
Každopádně díky za tvůj čas 

Nemáš zač, snad to pomůže.
Zdravím,
když ti napíšu, že se mi v prohlížeči událostí objevuje tato chyba, pomůže ti to? Může to souviset?
Nepodařilo se načíst ovladač \Driver\WUDFRd pro zařízení WpdBusEnumRoot\UMB\2&37c186b&0&STORAGE#VOLUME#_??_USBSTOR#DISK&VEN_GENERIC&PROD_STORAGE_DEVICE&REV_9454#7&D221747&0#.
Někde sem četl, že může pomoct idinstalace USB ovladačů, restartovat PC a pak znovu USB zařízení připojit a ovladače se znovu (....) správně nainstalují. Pak zase někde uváděli jako možnost aktualizovat Intel® Rapid Storage Technology.
když ti napíšu, že se mi v prohlížeči událostí objevuje tato chyba, pomůže ti to? Může to souviset?
Nepodařilo se načíst ovladač \Driver\WUDFRd pro zařízení WpdBusEnumRoot\UMB\2&37c186b&0&STORAGE#VOLUME#_??_USBSTOR#DISK&VEN_GENERIC&PROD_STORAGE_DEVICE&REV_9454#7&D221747&0#.
Někde sem četl, že může pomoct idinstalace USB ovladačů, restartovat PC a pak znovu USB zařízení připojit a ovladače se znovu (....) správně nainstalují. Pak zase někde uváděli jako možnost aktualizovat Intel® Rapid Storage Technology.
To tím problémem nesouvisí. Tuhle chybovou událost dokonce můžeš klidně ignorovat.