Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Ovladače jsou v pohodě, Slim driver našel jen síťový ovladač, jinak vše je aktuální. Sleduji procesy které zatěžují procesor a stále se mění,cpu stále na 100%.
Vse nechte jak je, jen dejte Analyzovat a pote Spustit CCleaner
Panel registry
dejte Hledej problémy
nasledne Opravit problémy - zalohu registru doporucuji udelat, opravte vsechny problemy
postup opakujte dokud nebude bez problemu - vetsinou cca 3x
Panel nástroje
Zde muzete odinstalovat nepotrebne programy
CCleaner doporucuji pouzivat cca jednou za tyden
Napiste co PC
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Není to úplně v pohodě, pořád velké vytěžování procesoru při nečinnosti ale už to není permanentně 100%. Procesy, které vytěžují procesor nejčastěji jsou KMservice, vssvc, csrss a lsass zajímalo by mě co jsou zač, zkoušel jsem googlit ale nejsem z toho moudrý.
Takova mala technicka, pouzivate legalni Microsoft Office??
No jelikoz KMService slouzi k obchazeni licence na Office, tak jestli nebude problem tady
Najdete v PC (Pridat\Odebrat programy nebo v CCelaneru Nastroje\Odinstalovat) neco jako PANDORA.TV
PANDORA.TV jsem tam nenašel ale byl tam KMPservice, tak jsem ho dal odinstalovat a při odinstalaci naskočil dotaz, zda chci odebrat PANDORA.TV a vypadá to, že zatížení procesoru kleslo, při práci s prohlížečem zátěž do 50%. Před chvílí jsem se od přítelkyně dozvěděl, že se jí zhruba před dvěma týdny zobrazilo varování od policie a chtělo to po ní zaplatit jakousi pokutu, předpokládám že by to mohl být policejní virus. Prý počítač na tvrdo restartovala a už se nic neobjevilo. Bohužel jí nenapadlo se mi o tom zmínit. Tak nevím zda to nemohlo být příčinou mých potíží. Jinak děkuji za pomoc.
PC by mel byt na havet nyni cisty, jsou jeste nejake problemy tedy??