Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

USB Flash disk - smazání složky

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
Marek1984
Návštěvník
Návštěvník

USB Flash disk - smazání složky

#1 Příspěvek od Marek1984 »

Dobrý den,
před chvílí se mi povedl opravdu libový kousek... Měl jsem v USB portech 2 "flešky" a z jedné jsem chtěl smazat složku - bohužel co čert nechtěl - zvolil jsem tu nesprávnou flešku... Takže místo smazání staré verze, kterou jsem chtěl nahradit novou, se mi povedlo smazat tu novou... Bohužel títmo způsobem jsem chtěl zálohovat data, takže ty data nikde jinde nemám :(
Můžete mi prosím poradit, jakým způsobem by šlo obnovit data???
Je to opravdu moc důležité - měl jsem tam diplomku, kterou mám za měsíc odevzdávat :(
Díky moc.
Marek

vyosek
VIP
VIP

Re: USB Flash disk - smazání složky

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

:arrow: Uprimne, mit diplomku jen na jednom miste je blaznostvi :roll: :roll: Ja bakalarku zalohuju prubzene po kazde uprave na tri mista

:arrow: Zkuste Recuva http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... at/recuva/
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Marek1984
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Marek1984 »

No já vím - jsem blbej... Já právě chtěl "obnovit" zálohu a jak jsem promazával flešky, tak jsem udělal osudovou chybu... Naštěstí poslední verze diplomky byla otevřená, takže to mám... ale chybí mi nějaké tabulky a tak... práce na dva-tři dny...
Vámi doporučený prográmek jsem stáhl, ale 90 % souborů nebylo možné obnovit/otevřít. Píše to: "Aplikace Excel nemůže soubor ... otevřít, protože formát nebo přípona souboru nejsou platné. Ověřte, zda neodšlo k poškození souboru a zda přípona souboru odpovídá formátu souboru."
Přípona je .xlsx, takže v pohodě, ale stejně to nejde otevřít... Soubory se uložily pouze jako "list"...
PDF taky nejde otevřít...
Máte nějakou jinou radu? :(
Díky.
Marek

vyosek
VIP
VIP

#4 Příspěvek od vyosek »

Bohuzel, tohle obnovovani dat je vzdy problem...

Sice existuji dalsi programy, ale jsou hooodne drahe, nebo se tim zabyvaji nektere servis (opet za hooodne velkou sumu) a vysledek neni zarucen...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

Marek1984
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od Marek1984 »

Stejně moc děkuji. Jdu vytvářet nové tabulky :)
Hezký den.
Marek

vyosek
VIP
VIP

#6 Příspěvek od vyosek »

Nemate zac :worship: Zase nekdy Obrázek

A na zaklade Pravidla o zamykani temat :lock:

Zamčeno