Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Dobrý Den, mám takový problem počítač, když ho chci zapnout tak se třeba 5x sám restartuje než se zapne a pak když se načítá uvodní obrazovka tak třeba hodí modrou smrt a zase se restartuje a takhle furt dokola . Nejhorší na tom je to, že když se konečně na počítač dostanu třeba po 10 minutách restartování tak když jsem třeba pouze na internetu i tak to hází modrou smrt . Zkoušel jsem testovat ramky a hdd vše je v pořádku . Spustil jsem OTM jak jsem tady četl na foru . Tak tady je výpis z OTM
Jo testoval RAM jsou naprosto vpohodě i hdd. No tak podívejte se na foto snad to z toho trochu půjde poznat . Trošku nafouklé jsou hlavičky nejsou úplně rovné, ale myslel jsem, že by to tím nemuselo být . http://leteckaposta.cz/397977158
Já bych řekl, že to elektrolytické kondenzátory u paměťového slotu nafouklé jsou.
Softwarová chyba to nebude. Tady dochází buď k poškozování dat v paměti nebo chybám při překladech adres a pod.
Taky bych to viděl na základní desku nebo paměťový modul, i když prošel testem.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Já jsem byl s tím i v opravně, kde jsme zkoušeli RAM i vyndat a vložit jine. Bohužel dělalo to to same . Zkusím koupit novou základní desku a pak dám vědět .
Jen bych se chtěl zeptat jestli do tehle půjde dát víc jak 2 GB RAM, protože tam píšou kapacita 2 GB, doufám že to nemyslí tak, že bych tam nasázel pouze 4x512 MB . Díky za odpověď http://cz.msi.com/product/mb/945PL-Neo.html
Jo to vim,že to tam není jednoznačně napsané, ale chci říci,že k čemu mi vlastně budou 4 sloty, když celkově můžu dodat pouze 2 GB RAM ? Já myslel, že si tam šoupnu aspoň 2 GB do každého slotu no tak nic
Samotný severní most umí adresovat 4GB paměti, můžeš to tedy zkusit osadit dvěma 2GB moduly a uvidíš.
Ty 2GB jsou patrně myšleny na jeden kanál řadiče paměti.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde