Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Neznámý vydavatel (Uknnown Publisher) ve Win7

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

Re: Neznámý vydavatel (Uknnown Publisher) ve Win7

#16 Příspěvek od MiliNess »

V systémovém logu nic moc závažného.
Občas se nepodaří spustit ovladač od Roxio a někdy se objevuje chyba ACPI řadiče.
Pokud je pro váš počítač dostupná nová verze BIOSu, updatnul bych ho.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

bluegoof
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od bluegoof »

MiliNess píše:Omlouvám se za vstup, napadlo mě ještě toto:
Spusťte RegEdit->v klíči HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\0 změňte hodnotu flags na 1.
V ovládací panely->Možnosti internetu->záložka "Zabezpečení" vám nyní přibyde zóna "Tento počítač"
Ve "Vlastní úroveň" této zóny nastavte "Spouštění aplikací a nedůvěryhodných souborů" na "Povolit"
Tím byste měl zamezit tomu dotazu při spouštění nepodepsaných aplikací.

Ahoj,
udělal jsem přesně výše uvedené, "Tento počítač" se v "Zabezpečení" skutečně objevil, lze na něj kliknout, ale nelze jej konfigurovat. Když kliknu na tlačítko ""Vlastní úroveň" tak to konfiguruje poslední vybranou ikonu, kterou byl "Internet".
Když předtím kliknu na "Mistní intranet" pak po překliknutí se konfuguruje "Mistní intranet". A to se "Tento počítač" vždy zamodří (vybere) nicméně nekonfiguruje. Mám Windows 7 Enterprise SP1.
Samozřejmě když provedu tuto změnu v celé zóně "Internet" pak to funguje, ale všude vyskakují informace o vysokém nebezpečí.
Dokážete poradit jak na to?
Moc děkuji, Martin

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#18 Příspěvek od MiliNess »

Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

Odpovědět