Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Ccleaner nemohl vypnout Java update

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
SGC
Návštěvník
Návštěvník

Ccleaner nemohl vypnout Java update

#1 Příspěvek od SGC »

Ccleaner nemohl vypnout Java update, protože prý byl přístup odmítnutý a přitom jsem ho spouštěl přes Ccleaner. Nakonec jsem ten update vypnul klasicky přes msconfig, ale přesto by mne zajímalo, proč to nešlo. Tohle se mi ještě u Ccleaneru nestalo...

vyosek
VIP
VIP

Re: Ccleaner nemohl vypnout Java update

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

:arrow: Nepomohlo spusteni jako Spravce, rekl bych ze je to bug v CCleaneru, na Priform nahlaseno
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

SGC
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od SGC »

Samozřejmě jsem to automaticky spustil v admin účtu, stáhl jsem si i poslední verzi Ccleaneru a stále ta samá hláška. Není to zas tak nic hrozného, pořád je tu možnost ty automaticky běžící programy vypnout jinak, ale zvědavost mi nedala spát, hehe.

vyosek
VIP
VIP

#4 Příspěvek od vyosek »

Taky jsem nad tim chvili spekulovat, uvidime jestli na tom Priform zapracuje a v dalsi verzi CCleaneru to opravi
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Odpovědět