Instalace
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Instalace
Dobrý den.
Mám jedinný problém když chci nainstalovat visual c+++ nevim jak to přeně je.
Tam mi to napíše že se něco instaluje a když to chci odinstalovat tak mi to napíše:
Instaluje se jiný program.Počkejte na dokončení instalace a potom zkuste tento software nainstalovat znovu.
A přitom nic jiného neinstaluju.
Předem děkuji za odpověd a omlouvám se pokud toto téma tu už bylo :/
Mám jedinný problém když chci nainstalovat visual c+++ nevim jak to přeně je.
Tam mi to napíše že se něco instaluje a když to chci odinstalovat tak mi to napíše:
Instaluje se jiný program.Počkejte na dokončení instalace a potom zkuste tento software nainstalovat znovu.
A přitom nic jiného neinstaluju.
Předem děkuji za odpověd a omlouvám se pokud toto téma tu už bylo :/
Jsem pouhý člověk 
Re: Instalace
Popř: ještě tu mám jeden problém když chci nainstalovat nějaký program který vyžaduje framework a tyto podobné programy tak je chci nainstalovat ale nejdou nebo nejdou odinstalovat stejný problém jak s visual c+++.
Jsem pouhý člověk 
Zdravim
Zkuste kompletni odinstalaci .NET pomoci tohoto http://www.softpedia.com/get/Tweak/Unin ... Tool.shtml
Pak znovu nainstalovat pres Windows Update
Pripadne se obratit na technickou podporu Microsoftu...
Ou Kej 
Stale stavkuje instalace??
visual c+++ už de odinstalovat ale nechce se odinstalace dokončit :/ 
Jsem pouhý člověk 
Zkuste odinstalaci provest v nouzovem rezimu, pripadne pouzit treba Revo Uninstaller http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... installer/
Restart PC, mackat F8, zvolit Stav nouze s praci v siti
tak tím prográmkem to skouším jeden odinstaloval pak skusim určitě nouzový když tak se ozvu 
Jsem pouhý člověk 
Dobros 
Pak kontaktovat technickou podporu microsoftu, je to jejich program, tak by meli pomoci

Přispějete na provoz fóra?