Zamrzávající webový prohlížeč

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz

Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
vyosek
VIP
VIP
Místo/Bydliště: Šalingrad - Brno

Re: Zamrzávající webový prohlížeč

#31 Příspěvek od vyosek »

OK, poprosil jsem kolegu o soucinnost...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

vyosek
VIP
VIP

#32 Příspěvek od vyosek »

Takze zde je vyjadreni kolegy
MiliNess napsal:Chyba se objevuje po update Internet Exploreru na verzi 10 nebo po instalaci aktualizace KB2670838.
K výpadku stránky v nestránkovaném fondu dojde v rutině grafického ovladače od Intelu
igdpmd64.sys, při načítání DWORD hodnoty z paměti do registru procesoru
(mov eax,dword ptr [rax+rcx]), kdy je součtem hodnot v registrech rax a rcx vypočtena nesprávná hodnota ukazatele. K pádu dochází v kontextu prosesu subsystému Windows csrss.exe.
Pomáhá update grafického ovladače (Intel i případného sekundárního ovladače od ATI, nVidia)
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

tozensi
Návštěvník
Návštěvník
Místo/Bydliště: Sever

#33 Příspěvek od tozensi »

Tak to dělá i Internet Explorer :-(
Mam grafickou kartu AMD Radeon HD 6630M, mohu stáhnout ovladač pro Dell Vostro 3550 odsud? http://driverscollection.com/?H=Radeon% ... 30M&By=AMD nebo toto? http://www.dell.com/support/drivers/cz/ ... egoryId=VI :oops:
Naposledy upravil(a) tozensi dne 17 Říj 2013 09:31, celkem upraveno 1 x.

tozensi
Návštěvník
Návštěvník

#34 Příspěvek od tozensi »

Jo a když jsme u té grafiky. Takhle se mě to pořád ptá :(
Dávám Vysoký výkon :-(
Přílohy
AMD Radeon.jpg
AMD Radeon.jpg (131.11 KiB) Zobrazeno 1270 x

vyosek
VIP
VIP

#35 Příspěvek od vyosek »

Zdravicko,

ano ten ovladac aktualizujte, uvidime co nam to pak udela i s tim Chrome

tozensi
Návštěvník
Návštěvník

#36 Příspěvek od tozensi »

Takhle mě dokáže vytáčet jen tenhle zatracenej počítač. Pomocí Správce zařízení jsem se pokusila aktualizovat Grafické adaptéry, jsou aktuální. I přesto jsem nainstalovala balíček uvedený v prvním odkazu výše. Výsledek je vidět na obrázku. Proběhlo druhé vypnutí pc, následně modrá obrazovka (viz obrázek) musela jsem vypnout a zapnout. Teď asi chvíli půjde. Co s tím mam dělat? :cry:
Přílohy
Instalace.jpg
Instalace.jpg (67.15 KiB) Zobrazeno 1252 x

tozensi
Návštěvník
Návštěvník

#37 Příspěvek od tozensi »

Crash
Přílohy
Eror.jpg
Eror.jpg (296.04 KiB) Zobrazeno 1252 x

vyosek
VIP
VIP

#38 Příspěvek od vyosek »

tozensi
Návštěvník
Návštěvník

#39 Příspěvek od tozensi »

Prosím, pokud to není problém, můžeme si tykat? Mě tykání k síti nějak už neodmyslitelně patří :-)
Tak našlo mi dost ovladačů, všechny by měly být teď aktuální :-) Webový prohlížeč již nezamrzává :-) Pacient je uzdraven :P Mockrát ti děkuji za rady a za trpělivost :idea: :turned: Platí Vám za to někdo něco?

tozensi
Návštěvník
Návštěvník

#40 Příspěvek od tozensi »

Hm, tak jsem to zakřikla, stále to zamrzává. No, mějte se tu krásně, já si to jdu hodit :D

vyosek
VIP
VIP

#41 Příspěvek od vyosek »

:arrow: S tykanim problem nemam, je to jen zvyk a slusnost, ale nedela mi problem prejit na tykani :142:

:arrow: Kua a ja uz psal ze se to konecne podarilo :D :D Jeste je moznost odinstalovat aktualizaci KB2670838

:arrow: Clenove nemaji z penez co nam poslou uzivatele na podporu fora nic = nedostavame zadnou vyplatu :D Z penez se plati provoz serveru, domeny, hosting, mail server, propagace, darky pro uzivatele atd...

tozensi
Návštěvník
Návštěvník

#42 Příspěvek od tozensi »

Aktualizace odinstalována, prohlížeč se stále seká. To už neni normální :arcisit:

vyosek
VIP
VIP

#43 Příspěvek od vyosek »

Vsechny a stale :???: Zkusime jeste kouknout na aktualnost - navod je ve vykani, promin...

:arrow: Zkus jeste Firefox v nouzovem rezimu https://support.mozilla.org/cs/kb/Nouzo ... re%C5%BEim

:arrow: Stahnete WIGI http://tigzy.geekstogo.com/Tools/WhyIGotInfected.exe
  • Pokud pouzivate Win Vista ci W7, kliknete na WIGI pravym a dejte Run As Administrator ci Spustit jako spravce
  • Kliknete na Scan
  • Po dokonceni scanu (obdelnik vedle bude cely zeleny) kliknete na Report
  • Otevre se log, ten sem vlozte

tozensi
Návštěvník
Návštěvník

#44 Příspěvek od tozensi »

Jako zázrakem po opětovném nainstalování Firefoxu všechny tři prohlížeče co mam (Firefox (i v nouzovém režimu), Google Chrome i Internet Explorer) jedou v pořádku bez zamrzávání a i rychle. Snad je to na stálo. Jestliže se problém znovu nevrátí, nemusím už instalovat WIGI, nebo pro jistotu?

vyosek
VIP
VIP

#45 Příspěvek od vyosek »

NN WiGi delat nemusis, uvidime co prohlizece :D

Zamčeno