Zdravím,
Stáhl jsem si jednu hru a po spuštění a +- 30 minutách hraní se mi začal nehorázně sekat notebook.
Jednoduše jsem jej restartoval.
Po restartu mi AVG vyhodilo ohromné množství virů. Chvíli jsem je promazával, ale poté jsem si všiml jedné věci u umístění viru.
Bylo to: ''C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3'', což mi přišlo jako naprostá blbost, že by originální hra od EA byla vir.
Po té jsem si něco málo hledal o tom viru, asi tak nejlepší jsem našel od AVG ( http://www.avg.com/cz-cs/66558 ) a také jsem od nich našel jaký si remover tohoto viru (chraň mne pán bůh aby to fungovalo). Jelikož mi nepřišlo že informace jsou nějak aktuální, tak jsem sem přišel pro radu.
Chtěl bych od vás vědět co nejvíce informací o onom viru Win32 a vaše nápady na řešení (přeinstalovávat ntb nehodlám, jelikož nemám zálohu (ještě jsem nesplašil CD) a pokud je to co jsem četl pravda, tak je již většina z těch věcí napadená).
Předem děkuji za odpovědi.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Virus Win32 (virus win32\Rammit.A)
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Virus Win32 (virus win32\Rammit.A)
Zdravim
Pokud jste tam opravdu natahl viruta, tak mate, bohuzel, smulu...
Lecba virutu je velmi obtizna v podstate nemozna, staci jeden zapomenuty nevyleceny soubor a opet se rozsisi
Doporucuji zalohu osobnich dat (dokumenty, fotky, filmy) - vse vypalovat na DVD, flash disky tez virut rad napada
A po zaloha kompletni format disku...
Muzete tam zkusit pustit AVPTool http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=29&t=58179 ale jak rikam, lecba moc nema smysl

Děkuji a chtěl bych bych se zeptat jestli nevíte nějaké bližší informace o tomto viru, jestli třeba nenapadá pouze soubory .exe či třeba .dll nebo komplet všechny, či je název virů win32 nějaký obecný, nechci si po záloze fotek ten vir dotáhnout znovu do PC.