Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Caps Lock podivnost

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
DIMI
Návštěvník
Návštěvník

Caps Lock podivnost

#1 Příspěvek od DIMI »

Ahoj,

mám problém na svém novém netbooku Lenovo, Windows 8, a doufám, že mi s tím dokážete poradit. Na počítači mám nainstalovaný ESET NOD32 antivirus.

Problém:
Pokaždé, když stihnu caps lock se spustí samovolné psaní znaků, převážně # apod. Caps Lock nejde vypnout (mám u něj diodku, takže vím, že je pořád zapnutý) a do několika vteřin se stane celý počítač neovladatelným, myška i klávsenice přestane reagovat a počítač nejde dokonce ani natvrdo vypnout. Jediná možnost je vytáhnout baterku. Poté vše funguje zase obvykle. Děje se to posledních pár dní.

Mohl bych vás poprosit o radu popř. řešení?

Děkuju moc.

EDIT:Omlouvám, že píšu takhle narychlo, právě odjíždím na víkend. Pokud nemáte nikdo přímou zkušenost s tímto problémem, log hodím v neděli. ;)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Caps Lock podivnost

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Připojte k NB externí klávesku a vyzkoušejte, zde i tam bude stejný problém.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

DIMI
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od DIMI »

Ještě jednou ahoj!

Mnohokrát děkuji za velmi zajímavý nápad s vyzkoušením připojení externí klávesnice. Moje zjištění:

Po stisknutí Caps Locku se vypíše přesně toto (tisknu Caps Lock): &#@><*ß a potom se stránka neustále scrolluje dolů. Touchpad ani klávesnice na NTB nereaguje, ale na externí klávesnici se psát dá, ba co víc! Dá se vypnout i onen caps lock, čímž se vše opraví a NTB funguje opět normálně. Pro ilustraci, po stisknutí Caps Lock vám na externí klávesnici píšu "Ahoj, zdravím vás přátelé!": &#@><*ß<Đ@´@˙đ°˙€Ł

Co si o tom myslíte? Mohla by to být chyba notebooku?

Děkuji za další rady,

s pozdravem &#@><*ßĐ

(haha, zapomněl jsem, že to nefunguje, mělo tam být "DIMI")

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Bude to hw chyba interní klávesky NB. Navštivte servis.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět