Zdravím, dnes na mě vyskočila modrá smrt :/ (přikládám screen). system Win 7 home 64 bit
-naskakuje hned při startu windows
-nemůžu spustit ani nouzový režim (tam se PC dokonce hned po BSOD restartuje)
-podezření: způsobeno programem Advanced system care - včera jsem dělal scan včetně defragmentace disku s tím, že jsem zaškrtnul "vypnout PC po dokončení". Dnes jsem zapnul PC (resp. mám laptop, ale říkám tomu PC..) a ještě dobíhal test (defragmentace) ze včera v DOS podobě (prostě černé pozadí a bílé text), ten ani nevím jestli doběhl, ale když jsem se vrátil k PC, už tam na mě čekala modrá smrt.
Že je advanced system care nějaká čínská shitka jsem bohužel zjistil až teď když jsem googloval řešení problému.. Máte s tím něko prosím zkušenosti? Případně jak to mám řešit když nespustím ani nouzový režim, takže sem nemůžu dát soubory z minidump složky či jak to je..?
Pokud potřebujete více infa, dejte vědět.
Předem díky, Braker

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
BSOD po defragmentaci disku přes ASC
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
BSOD po defragmentaci disku přes ASC
- Přílohy
-
- 09102013891.jpg (111.5 KiB) Zobrazeno 1520 x
Re: BSOD po defragmentaci disku přes ASC
Jedná se o ukončení některého, pro systém kritického procesu.
Často to bývá způsobeno vadou disku. Zkontroluj ho některým z nástrojů např. na Hirens Boot CD.
Pokud ti Advanced system care něco opravdu poškodil při defragmentaci, těžko to opravíš, když nevíš kde je chyba.
Často to bývá způsobeno vadou disku. Zkontroluj ho některým z nástrojů např. na Hirens Boot CD.
Pokud ti Advanced system care něco opravdu poškodil při defragmentaci, těžko to opravíš, když nevíš kde je chyba.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
HDD jsem projel programem HD tune a Victoria, ani jeden mi nenasel zadne poskozeni disku. Tak nevim, asi budu muset reinstallovat windows.. Aspon ze si data muza zalohovat v mini Windows XP co jsou na Hirens bootCD, protoze tam local disc vidim.
Když už jsi v tom, zkus v Hirens spustit kontrolu integrity FS (chkdsk /f) toho svazku s Windows,
Z instalalačního DVD Win7 můžeš zkusit obnovu z nějakého kontrolního bodu obnovy.
Z instalalačního DVD Win7 můžeš zkusit obnovu z nějakého kontrolního bodu obnovy.
checkdisk proveden, vsechny 3 stages verifikovany. na konci to akorat pise :The second NTFS boot sector is unwritreable", coz teda moc nevim, co znamena. Ale vypada to, ze disk je v poradku. Jeste jsem delal kontrolu antivirakem ClamWin, nasel jen neco ve slozce Thunderbirdu (asi jen spam se skodliym odkazem, na ktery jsem neklikl) Ted jdu jeste pustit Combofix. Co dal?
The second NTFS boot sector is unwritreable se týká zálohy boot sektoru na konci svazku, na chod by to nemělo mít vliv.
V příkazovém řádku nástrojů pro opravu počítače na instalačním DVD spusť bootrec /fixboot a bootrec /fixmbr
V příkazovém řádku nástrojů pro opravu počítače na instalačním DVD spusť bootrec /fixboot a bootrec /fixmbr