Zdravím! Dnes jsem nevědomě s něčím nainstaloval: BUNDLES UNINSTALL a SEZNAM SOFWARE. Nějak se mi nelíbí. Už i pro to, že se jich nemohu běžnou odinstalací zbavit.
Prosil bych o posouzení zda se jedná o šmejd. AdwCleaner, TDSSKiller ani antivirák to sice nedetekoval jako škodlivý program, ale podle mě se jedná o šmejdy. Jak by se daly zlikvidovat? Díky.
Viz obr.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Jsou "Bundled sw" a "Seznam sw" šmejdi?
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Jsou "Bundled sw" a "Seznam sw" šmejdi?
Tak mě ještě napadlo, jestli jsem to nenainstaloval s Daemon Tools. Odinstaloval jsem jej tedy a pak se znovu pokusil o odinstalaci těch dvou. Zřejmě se to nějak tlouklo, protože tento pokus už byl úspěšný. Díky za pozornost - vyřešeno. mějte se!
Zdenek
Zdenek
Re: Jsou "Bundled sw" a "Seznam sw" šmejdi?
Jsou to spis zbytecnosti, nez havet, takze je dobre, ze jste to z pc vyhodil
Prisel, videl, vyresil
Cili ja muzu jen

Prisel, videl, vyresil
Cili ja muzu jen
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz
Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/
Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).
Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/
Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

Přispějete na provoz fóra?