Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nejde bezpečně odebrat externí HDD

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
Masek33
Návštěvník
Návštěvník

Nejde bezpečně odebrat externí HDD

#1 Příspěvek od Masek33 »

Dobré odpoledne, asi před měsícem jsem si zakoupil externí HDD ADATA HV620 2gb, naformátoval ho jako NTFS s tím, že si na něj budu ukládat zálohy PC + osobní data. Problém nastal až tehdy, když jsem asi po pátém (bezpečném, přes ikonu) odebrání zjistil, že mi to nenabízí HDD k odebrání. Když kliknu pravým na tu ikonu vlevo dole, tak tam prostě není vidět ten HDD, ačkoliv při připojení k PC normálně funguje... vidím ho v TCMD a jdou na něj ukládat data, ale jen nejde bezpečně odebrat a ani v TCMD nejde vysunout (nabízí to jen fromátování).
Prosím o radu, případě řešení problému. Zatím to řeším tím způsobem, že ho odpojuji až po vypnutí pc.
http://imgup.cz/10d

Outsmarted
Návštěvník
Návštěvník

Re: Nejde bezpečně odebrat externí HDD

#2 Příspěvek od Outsmarted »

Vetsina novejsich externich HDDcek ma funkci tzv. automatického bezpecneho odebrani tedy, pokud hdd odpojite z USB, jeste se dotočí a nemelo by se tedy s nim nic stat.

Masek33
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Masek33 »

Tak to mě trochu znervózňuje... přeci jen si radši dvakrát kliknu než abych pak hledal řešení jak navrátit svá data :) Zajímavé, že zpočátku jsem to tam měl a teď né...

JaRon
Moderátor
Moderátor

#4 Příspěvek od JaRon »

FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

Odpovědět