Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Prosím o preventivní kontrolu

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
FJakub
Návštěvník
Návštěvník

Re: Prosím o preventivní kontrolu

#16 Příspěvek od FJakub »

Dobrý den,
je svižnější ;)
Akorát mi nejde vůbec spustit Firefox :(
Dále jsem se chtěl zeptat zda mi ještě poradíte co by mohlo tak zabírat to místo ve složce USER?
Děkuji

FJakub
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od FJakub »

Možná ještě jeden dotaz, toto mi občas udělá a zůstane na ploše (teda prosvítá to přes všechny programy co jsou spuštěny).
chyba_win.PNG
chyba_win.PNG (39.58 KiB) Zobrazeno 1295 x
Je to různé, třeba mi tak aktuálně prosvítá Spustit správce úloh, nebo Vlastnosti prostě něco co je pod pravím tlačítkem.

vyosek
VIP
VIP

#18 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Zkousel jste Firefox preinstalovat?

:arrow: Na tu velikost zkuste pouzit TreeSize Profi http://www.slunecnice.cz/sw/treesize-professional/ cestina zde http://cestiny.idnes.cz/software/treesi ... are_bw.idn
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

FJakub
Návštěvník
Návštěvník

#19 Příspěvek od FJakub »

Firefox jsem přeinstalovával :(

vyosek
VIP
VIP

#20 Příspěvek od vyosek »

Hodi nejakou chybovou hlasku ze se nechce spustit nebo tak :???:

Zkusil jste odinstalovat, smazat jeho profil a znovu nainstalovat? Pripadne mrknete sem http://www.tipypropc.cz/jak-kompletne-o ... t-firefox/
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

FJakub
Návštěvník
Návštěvník

#21 Příspěvek od FJakub »

Super, firefox jsem nakonec rozchodil ;)

Dále ohledně dat na disku C jsem zjistil, používám na maily Mozilla Thunderbird a ten mi zabírá 12,5GB takže už vím kde jsem ;)

Ještě se chci zeptat zda mi poradíte stím jak mi zůstává jakože to tlačítko(zamrznuté) ..... jak jsem zasílal ten screenshot

vyosek
VIP
VIP

#22 Příspěvek od vyosek »

To tlacitko me nejak nenapada cim by to mohlo byt...

Mozna nejaka chybka grafickeho ovladace, pouzivate aktualni driver, zkuste pripadne preinstalovat...

Odpovědět