Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

"Policejní" virus podruhé

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
gledy
Návštěvník
Návštěvník

"Policejní" virus podruhé

#1 Příspěvek od gledy »

Zdravím,

už jsem tu o tomto četl v předchozím tématu a ještě předtím zkoušel hromady návodů na vyřešení a bohužel marně. Měl jsem také na bootovacím cd Kasperský rescue disk, který to také nevyřešil. Naštěstí se jde připojit na druhý účet, ktery není nakažen a mohu tak mít kontrolu nad počítačem z druhého účtu.

No a tak mi nezbývalo nic jiného, než zavítat na místo, kde mi vždycky velmi dobře pomohli :)

Prosím tedy o jakoukoliv pomoc, díky :)

vyosek
VIP
VIP

Re: "Policejní" virus podruhé

#2 Příspěvek od vyosek »

"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

gledy
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od gledy »

Nebylo možné nabootovat flash disk, tak jsem scan spustil na druhém účtu a po restartu vše běží jak má.

VYŘEŠENO! Děkuji :idea:

vyosek
VIP
VIP

#4 Příspěvek od vyosek »

:arrow: No jeste prosim nekoncete, ono tam bude treba to docistit...

:arrow: Poprosim o log z RSIT http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=24&t=130784
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Odpovědět