Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vse nechte jak je, jen dejte Analyzovat a pote Spustit CCleaner
Panel registry
dejte Hledej problémy
nasledne Opravit problémy - zalohu registru doporucuji udelat, opravte vsechny problemy
postup opakujte dokud nebude bez problemu - vetsinou cca 3x
Panel nástroje
Zde muzete odinstalovat nepotrebne programy
CCleaner doporucuji pouzivat cca jednou za tyden
A pokud nejsou problemy ci dotazy, je to z me strany vse
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Uklizeno, zameteno. Ještě se budu snažit vytřískat nějakou nepotřebnou veteš spouštějící se po startu, ale to je na jiné fórum. Velice děkuji za spolupráci.
Ja myslim ze neni moc co vymetat, ja vymetl co jsem videl
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Jde mi spíš o různé utility HP a další věci navěšené na compu (čtečka čárových kódů atd.). I teď se PC tak po hodině provozu sekne a naskočí jakési chyby s adresací na místa v paměti, kterým nerozumím. Jestli by opravdu nebylo jednodušší kompletní přeinstalování. Ale jde o PC na obecním úřadu a musím se napřed seznámit s tím, co tam je důležité a jak to zazálohovat. Spouští se také Credential Manager. Myslím, že může být zdrojem problémů.
Aha, takze ja tu delam servis za nekoho a vy to urcite nedelate zdarma ze
Tak to rozhodně není, stal jsem se zastupitelem obce a první co se mi dostalo do ruky byl takto zahnojený počítač. Takže to dělám, v rámci své práce v zastupitelstvu jako neuvolněný (čili normálně pracující) člen ve svém volnu bez nároku na odměnu - jen proto aby ten počítač na obci fungoval.
A proc si obec nenajme IT technika, ktery bude rucit za servis, svou praci a zaruci treba i ze nedojde ke ztrate dat...
Protože obec s dvoustovkou obyvatel se snaží šetřit kde se dá. Tady miliony nelétají. Když hodně zvládneme sami, můžeme uvažovat třeba o dětském hřišti. Ale nebyl jsem úplně přesný. Beru měsíčně 600 hrubého, vychází mi to, podle odpracovaných hodin, tak 6 Kč na hodinu .