Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Chybova hláška po spuštění pc
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Chybova hláška po spuštění pc
Je to tam jen nejaky pozustatek si myslim, zadna velka chyba, jen kosmeticka vada...
Ahoj, hlásí mi to už asi dva měsíce vždy po startu notebooku úplně stejnou hlášku, můžete mi prosím stručně popsat jak jste problém odstarnil? Tady ve vlákně v odpovědích je strašně moc pro mne nesrozumitelných věcí, děkuji moc.
- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
to Sorrowdy
Vítám tě u nás
založ si, prosím ,"Nové téma" kam vložíš popis problému a log RSIT http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=24&t=130784
určitě se tě někdo ujme a poradí
Vítám tě u nás

založ si, prosím ,"Nové téma" kam vložíš popis problému a log RSIT http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=24&t=130784
určitě se tě někdo ujme a poradí

Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <