Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vidím pokračující problém s časem - baterie MBAM odinstaluj
použij
Stáhni a spusť T-cleanerhttp://vyosek.ic.cz/pro_usery/T-Cleaner.exe - uklidí po použitých čističích.
Po spuštění ignoruj případné varování antiviru - je to v pořádku
Po provedení akce T-cleaner smažeš
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
MBAM jsem odinstaloval uz po jeho pouziti
PC se chova podstatne lepe. Nicmene start WIN se mi zda stale pomaly - nabehnou ikony ny plose, ale pocitac jeste cca minutu pracuje nez zacne bezet normalne.
Behem serfovani (spustena jen Mozzila) se najednou "neco" rozebehne a PC "hrabe" a je pomalejsi...
Kazdopadne je to o mnoho lepsi nez to bylo
najednou "neco" rozebehne a PC "hrabe" a je pomalejsi
Můžeš v té chvíli spustit Správce úloh (Ctrl+Alt+Delete) a na kartě "Procesy" vysledovat co vytěžuje procesor?
Doporučení:
tak jsem pozoroval ty procesy a rozdelil bych to na dve casti:
1) "bezne" (bez youtube videi) prohlizeni webu
- nejvic procent si bere proces firefox.exe >>> rozsah veliky 0-90%
- jako druhy tam obcas skoci AvastSvc.exe, ktery ma rozsah reknem 0-50% na ukor firefox.exe a u horni hranice pozoruji napr. velmi kratkodobe neplynule rolovani po strance: Je to ovsem velmi kratky jev, ktery nezneprijemnuje samotne serfovani (tatka ani nepostrehne asi)
2) prohlizeni youtube
- tady nejvic jede plugin-container.exe >>> az 95% vytizeni CPU, ale i tak je video celkem plynule
- jako druhy je zase AvastSvc.exe, ktery ma zase rozsah 0- 50% CPU na ukor plugin.container.exe a k neplynulemu trhavemu prehravani videa dochazi vzdy kdyz AvastSvc.exe zacne vyuzivat CPU na tech cca 30-50%
Tak s tím nic nenaděláme, při sledování videa na youtube to zřejmě procesor nestíhá
Máš tam Avast 8? Měl by být šetrnější k systému víc než předchozí verze.
Ještě zkontroluj - pravým do videa -> Nastavení... -> Vypnout Hardwarovou akceleraci
Doporučení:
Pročistili jsme co se dalo, ale z Trabanta F1 neuděláš
Nemáš zač
Doporučení: