Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nefunguje DirectX a kvuli tomu ani zadna hra.

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Hitman732
Návštěvník
Návštěvník

Nefunguje DirectX a kvuli tomu ani zadna hra.

#1 Příspěvek od Hitman732 »

Měl jsem win XP nechal jsem si přeinstalovat PC + koupil jsem si new procesor se zabudovanou grafarnou a ramku. Naistaloval jsem Win 7, internet jako FB, YOUtube, atd funguje skype funguje. kdyz sem si nainstaloval hru např "world of tanks" napise to "Application has failed to start because DirectX hardware acceleration is not available or is turned off." Nainstaloval jsem znovu DirectX 9.0c pro Win7 instalaci jsem dokoncil ale v PC jsem direct pote vubec nenašel a hry neustále nejdou spustit. už si nevím rady, čím to může být? O.o

ŠlapetkaCZ
Nedůvěryhodný

Re: Nefunguje DirectX a kvuli tomu ani zadna hra.

#2 Příspěvek od ŠlapetkaCZ »

Dobrý den :worship:
problém bude na 99% v ovladači pro grafickou kartu.
Na webu výrobce stáhněte nejnovější verzi a nainstalujte, poté zkuste hru a uvidíte.
Ještě zkuste přes nabídku Start > zadat dxdiag.exe > a zkontrolovat jestli máte vše v nabídce zobrazení povoleno.

vyosek
VIP
VIP

Re: Nefunguje DirectX a kvuli tomu ani zadna hra.

#3 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

:arrow: Citace pravidel fora http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601
9. Fórum neposkytuje rady v oblasti P2P sítí. P2P sítě a jejich klienti jsou potenciálním bezpečnostním rizikem, prakticky neustále jsou zdrojem virů a další havěti. Taktéž neposkytujeme rady v problematice počítačových her - od toho jsou jiná specializovaná fóra. Témata s touto tematikou budou mazána a autoři postihováni v rámci možností fóra.
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Odpovědět