Dobry den.
Potreboval bych poradit s touto modrou obrazovkou,hodi ji to jak kdy.Taky se stane,ze zamrzne PC a pomuze jen tvrdy restart,nevim zda je to Winama(mam je cca.mesic davane).Podle googlu by to mela byt chyba driveru GK,ale preinstaloval jsem a nic.Dekuji za rady
system:Win 7 x64 ultimate

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
bsod alsysio64.sys
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: bsod alsysio64.sys
Zdravím!
Pokud máte legální oper. systém, otevřte adresář windows\minidump, jeho obsah zabalte do raru a připožte k vašemu příštímu postu.
Pokud máte legální oper. systém, otevřte adresář windows\minidump, jeho obsah zabalte do raru a připožte k vašemu příštímu postu.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Byl jsem na dovolene,tak pisi az ted.Preinstaloval jsem a opet bsod ,ale az po nastaveni ssd(predtim bylo tak nejak vse v poradku).Nastaveno pomoci Tweak ssd free verze
EDIT:Tak podle Who crashed me indetifikoval problem s aplikaci Coretemp,coz jsem vcera take instalil
EDIT:Tak podle Who crashed me indetifikoval problem s aplikaci Coretemp,coz jsem vcera take instalil
- Přílohy
-
- 073013-6364-01.rar
- (22.94 KiB) Staženo 160 x
Ano, ten pád pravděpodobně způsobil ovladač ALSysIO64.sys - Sun Jul 10 02:27:45 2011 (Core Temp).
Buď stáhni a nainstaluj novější verzi nebo ho nahraď alternativní utilitou. Ten ovladač obsahuje chybu a nejsi sám, kdo se potýká
s problémy s ním. Reinstalace stejné verze ti nepomůže. Také doporučuji update SATA AHCI ovladače amd_sata.sys (obsahuje ho balíček ovladačů chipsetu a stáhneš ho na stránkách AMD)
Jinak s frekvencí 3888MHz u osmijádra FX-8120, které má max. Tcase 61°C, docela riskuješ stabilitu systému. Ale to je tvoje věc.
Buď stáhni a nainstaluj novější verzi nebo ho nahraď alternativní utilitou. Ten ovladač obsahuje chybu a nejsi sám, kdo se potýká
s problémy s ním. Reinstalace stejné verze ti nepomůže. Také doporučuji update SATA AHCI ovladače amd_sata.sys (obsahuje ho balíček ovladačů chipsetu a stáhneš ho na stránkách AMD)
Jinak s frekvencí 3888MHz u osmijádra FX-8120, které má max. Tcase 61°C, docela riskuješ stabilitu systému. Ale to je tvoje věc.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Core temp jsem prozatim dal pryc (take jsem se uz dopidil onoho padu) ,drivery aktualizuji a SATA AHCI se podivam.Jestli se neppletu teplota cpu a chipsetu nesla nejak vysoko(cpu do 44 pri burn a chipset do 60)
Mělo by to být OK. Místo Core Temp můžeš použít třeba CPUID Hardware Monitor.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde