Zdravím,
dnes okolo jedné hodiny ráno jsem jako vždy hrál (Wolfteam) + volal na Skypu s kamarádem, najednou mě to hodilo na plochu, objevilo se mi jakoby chybové okno a v tom jsem si přečetl, že v té hře podvádím používám tzv. Wall hack (nepotřebuji podvádět, mám headset + zvuky na max takže vše potřebné slyším...), pořád jsem byl ve hře a nechápal, co se děje, ten neznámý mi psal, že je z AeriaGames (developeři) a , že jsem byl právě zabanován, vše jsem říkal ihned kamarádovi. Potom mě to vyhodilo, přihlásil se na můj účet a psal ve hře za mě a hrál místo mě, mezitím mi pořád psal v chybových oknech, že mě dokonce i slyší, ale nerozumí mi, že umí jenom anglicky, všechno bylo samozřejmě i v angličtině napsáno, napsal jsem na support z mobilu, ohledně vrácení ukradeného účtu, zatím nepřišla odpověď. Teď bych Vás chtěl požádat o pomoc, dá se nějak zjistit přes co se ke mě dostal a nebo rovnou přeinstalovat PC, vymazat disky?
Děkuji moc...
//EDIT vyosek: Odpustte si ty popohaneci prispevky, je vikend, i my mame sve rodiny, pratele a zabavu. My jsme tu ZDARMA a ve svem VOLNEM case. Pokud potrebujte urgentni pomoct, tak si zaplatte technika (s vysokym vikendovym priplatkem) a muzete se dozaodvat okamziteho reseni. U nas si bud pockate nebo, pokud se vam to nelibi, tak vlevo nahore mate tlacitko Odhlasit. Prispevek jsem odmazal a dalsi podobne vystupy nebudeme tolerovat...Navic jste na bezpecnostnim foru a hry tu neresime...
Hacker?
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Re: Hacker?
Díky, když vidím, že každý dostane odpověď do několika minut a mě to tu visí 3h jsem nervní, já už kontaktoval mnoho lidí, nikdo se do toho nechtěl pouštět 
Neni zac, jak jsem psal, hrami se nezabyvame a je to napsano i v pravidlech fora...
Hackerske nastroje odhali i hloubkovy sken antivirem...
Hackerske nastroje odhali i hloubkovy sken antivirem...
Nenašel nic, mám ESET smart security, prohlídku dělám každý týden a nikde nic, nejjednoduší bude přeinstalovat PC, díky za rady.
Jak chcete, je to vase rozhodnuti...
Neni zac

Neni zac

Přispějete na provoz fóra?