Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Vrácení změn!!

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
K.O.
Návštěvník
Návštěvník

Vrácení změn!!

#1 Příspěvek od K.O. »

Zdravím!
Ukládám si data na USB cca 2 roky. Vedu si na to účetnictví v programu ADMWIN a vždycky když to ukládám tak dám záloha a nastavím zálohu na to USB. Problém je vtom že vždycky dám přepsat soubor a teď jsem to přepsal prázdným listem omylem. Tak jsem se chtěl zeptat jestli nejde vrátit změna nebo uložení na tom USB třeba o 1 den. Zkoušel jsem i obnovu systému v PC protože jsem myslel že mi to zůstalo aspoň tam, ale zapnu program a nic tam není uložené. Mám to uložené pouze na USB. Byl bych hodně šťastný kdyby to nějak šlo, jelikož bych nechtěl psát zpátky účetnictví za poslední 2 roky. :oops:

Děkuji za všechny rady! :wink:

vyosek
VIP
VIP

Re: Vrácení změn!!

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

Zadne vraceni zmen nebo tak nelze, data se proste zapisuji...

Maximalne muzete zkusit obnovu smazanych dat, treba pomoci Recuvy http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... at/recuva/ ale pochybuji, ten soubor se proste prepsal...

Ono, uprimne, je taky blbost mit takovouto vec zalohovanou jen na jednom miste...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

K.O.
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od K.O. »

No to je pravda že je to blbost. Jinak Děkuji moc! :thumbsup:

vyosek
VIP
VIP

#4 Příspěvek od vyosek »

Neni zac, bohuzel neni moc jak pomoci...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Odpovědět