Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

problem s windows

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
lukas
Návštěvník
Návštěvník

problem s windows

#1 Příspěvek od lukas »

Dobry den, predem se omlouvam ze pisi bez diaktriky, ale pisu z xbox360.
Potreboval bych radu ohledne os windows.
Vcera vecer se mi na prohlizeci nabidnul jakysi download ohledne windows nejake aktualizace (bylo to v anglictine takze jsem tomu moc nerozumel protoze mi je teprve 14 let :D ). Odklikal jsem vse a kdzy to vse dostahovalo tak jsem to nechal instalovat (myslel jsem si ze je to nejaka aktualizace windowsu). Jakmile se to nainstalovalo restartoval se mi pocitac a kdyz se zapl byl tam nejaky jiny vzhled (pripomina mi to win. 7). Tapeta byla cerna a v pravo je napsano : build 7001 this copz of windows is not genuited. O vsechna nastaveni jsem prisel a je to cele v anglictine tak tam radsi vrtat nebudu. Vim, cetl jsem pravidla toto sem nepatri ale nejakou nelegalni kopii jsem vubec nechtel. Prosim pomozte mi jak tam vratit muj os. Mam koupeny windows xp home edition. Jeste na zaver prosim jestli by jste mohli privrit oko a pomoct mi nelegalni software ja urcite nepodporuji.
Dekuji

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: problem s windows

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Pokud máte XP nainstalované a tohle se přes ně přetáhlo, nemění to nic na legalitě systému. Pouze vás musím upozornit, že jste si docela zavařil, protože takto upravovat grafiku vede téměř vždy k poškození systému. Zkuste obnovu systému k datu, kdy korektně fungoval. Pokud se nezdaří, čeká vás reinstal Win.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

lukas
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od lukas »

bohuzel to je nelegalne (tedy myslim) stazene z netu (prohlizece). Kdyz mi poradite jak to odinstalovat moc mi to pomuze.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Windows ale máte legální ne?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

lukas
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od lukas »

Ano. Obnova systemu se dela v biosu?

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

Start>všechny programy>příslušenství>systémové nástroje>obnovení systému.

Varování:

lukas
Návštěvník
Návštěvník

#7 Příspěvek od lukas »

obnovu systemu jsem zkousel, zobrazuji se jen data, kdy uz byl pocitac poskozen

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Rudy »

Takže se to chová jako cokoli jiného, co mění grafiku systému. Tohle bude nejspíše na reinstal.

Varování:

Odpovědět