Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
DDR2 2gb, přidání paměti
Moderátor: Moderátoři
DDR2 2gb, přidání paměti
Ahoj, mám v PC dva sloty na DDR2. Jeden je obsazený RAM DDR2 2gb kingston pamětí. Do toho volného bychom přikoupili ještě jeden Kingston 2gb. Stačí jenom zasunout a spustit PC? Bude využita kapacita této přidané paměti? Nebo to funguje jinak?
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: DDR2 2gb, přidání paměti
Zdravím!
Vložte nový modul do volného slotu a spusťte. Kompatiblitu ověříte snadno. Pokud systém nastartuje a nepadne do BSOD, jsou oba moduly kompatibilní. Pak přes ovl. panely otevřte položku systém a na obecné kartě byste se měl dovědět, zda byla celá velikost RAMky korektně načtena.
Vložte nový modul do volného slotu a spusťte. Kompatiblitu ověříte snadno. Pokud systém nastartuje a nepadne do BSOD, jsou oba moduly kompatibilní. Pak přes ovl. panely otevřte položku systém a na obecné kartě byste se měl dovědět, zda byla celá velikost RAMky korektně načtena.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.