Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nová deska nový procesor ->BSOD

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
Yazuki
Návštěvník
Návštěvník

Nová deska nový procesor ->BSOD

#1 Příspěvek od Yazuki »

Dobrý den, zakoupil jsem desku Asus Z87-K a procesor Intel Core i5-4570 při načítání loga Windows problikne BSOD a PC se restartuje zkoušel jsem HDD na jiném PC a tam funguje. Dále jsem zkoušel 1x RAM místo 2x (2GB Kingston 1333mhz). Stále nic PROSÍM O RADY už nevím jak dál! děkuji!

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Nová deska nový procesor ->BSOD

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Lze nastartovat do nouz. režimu?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Yazuki
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Yazuki »

Bohužel, problikne opět BSOD

Yazuki
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od Yazuki »

jinak BSOD ukazuje chybu STOP: 0x0000007B

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Rudy »

Vstupte do biosu, najděte nastavení "Load default settings" , zadejte ho, uložte a restartujte. Pak zkuste znovu spustit. Je možné, že disk není s ředičem kompatibilní. Stává se to dnes zřídka, ale stává se.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Yazuki
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od Yazuki »

Tak je to tam! díky vám jsem se trochu podíval do biosu...SATA bylo nastaveno na AHCI, když jsem tam dále IDE PC už jede. Děkuji moc a chtěl bych se pouze zeptat, jestli to není divné, že IDE jede a AHCI ne...nebo spíš bych poprosil osvětlení, kde byl problém.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Rudy »

Je to problém kompatibility diskového rozhraní a řadiče. Někdy je nutné zkoušet nastavení, neboť se tohle nedočtete na disku, ani na MB.

Varování:

Odpovědět