Nedávno jsem na něj také narazil..
Celkem to i dávalo logiku, pokud si tu firmu najímají pro výpočet různých věcí, tak to je celkem dobře možné.
Trochu matematiky:
NASA si nedávno koupil super počítač 1000krát výkonšjší než normální počítač - stál přes 300 mil. korun (cca 15 mil.)$.
Aplikace nevyužívá celý výkon a proto dejme, že NASA má počítač 2000krát lepší než výkon, který propůjčujete.
15 000 000 / 2000 = 7500$ Takové jsou v přepočtu náklady na počítač NASA s odovídajícím výkonem.
+ ještě el. energie a údržba
Takže se to jim bohatě vyplatí.*
Dále je výplatní minumum 1$, takže jsem zkusil obětovat těch 10% mého CPU na 24 hodin.
A ejhle, oni opravdu platí!
Ovšem také mám celkem strach z následků. Žádný antivirus nic nenašel, ale peosil bych o radu, jak zjistit, jestli aplikace nedělá nějké nekalé praktiky. Nic na počítači důležitého nemám
Děkuji.
*Dost možná můj odhad výkonu není správný, ale i kdyby byl počítač NASA 42000krát výkonější, tak se jim to vyplatí (elektriku a udržbu nepočítaje)
EDIT:// Jen malá otázka, proč by žádali potvrzení přes SMS, aby se zamezili dual účtům, když by tvůj počítač zneužívali? Myslíte, že nechtěj zneužívat dva počítače jednoho člověka?