Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Poškození základní desky na napájení disketové mechaniky
Moderátoři: Rudy, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Poškození základní desky na napájení disketové mechaniky
Dobry den, vyhorel mi pc a tak jsem si koupil novy zdroj a kdyz jsem vyndaval stary omylem jsem asi zavadil o 3 ze 4 drátků z disketové mechaniky na zákldní desce tak jsem je srovnal... A když to zapojim tak mi pc nejde a když je to odpojené tak to načítá romky a u tohodle napíše disk failure insert system disk and press eneter... Nevite někdo co stim ? Do servisu ?
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poškození základní desky na napájení disketové mechaniky
Zdravím!
Pokud vám nenajede základní deska ani tehdy, když odpojíte všechny periferie, je jasně vadná. Budete ji muset vyměnit, ani servis s tím nic jiného neudělá. Při práci s hardwarem PC pracujte vždy ve vypnutém stavu.
Pokud vám nenajede základní deska ani tehdy, když odpojíte všechny periferie, je jasně vadná. Budete ji muset vyměnit, ani servis s tím nic jiného neudělá. Při práci s hardwarem PC pracujte vždy ve vypnutém stavu.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.