Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Prosím o kontrolu logu- pc freezuje,pak restart někdy BSOD

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Martinpetricek2
Návštěvník
Návštěvník

Re: Prosím o kontrolu logu- pc freezuje,pak restart někdy BS

#76 Příspěvek od Martinpetricek2 »

estě někdy když se to zasekává, tak po odseknutí se ozve do sluchátek takové pípnutí. Jinak PC už dlouho nehodil BSOD,ale zasekává se myš a tím celej PC, když koukám na videa tak to ani neseká ,jen když jedu internet nebo v PC ,po odseknutí třeba zase běží pul minuty a pak zase zasek na 3 vteřiny, je to vcelku pravidelný sekání, poslední dobou se stává často. . Ovladače na myš to asi dělat nebudou ? Ty jsem neinstaloval ale myš fakčí v pořádku. mám Logitech MX518,ale myslíš že to je nesmysl, asi nejhorší ,že se pokaždý mění kurzor.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od Rudy »

Zbývá už jen softwarová kolize, nebo nevratně poškozený systém.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Martinpetricek2
Návštěvník
Návštěvník

#78 Příspěvek od Martinpetricek2 »

áá sakra, tak tohle jsem slyšet nechtěl .Takže asi tak nevíte co s tím, Reinstalace by asi nepomohla, a součástka co to dělá taky nevím.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od Rudy »

Pokud víte, po které instalaci se problém objevil, odinstalujte. Reinstal systému by možná mohl pomoci.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Martinpetricek2
Návštěvník
Návštěvník

#80 Příspěvek od Martinpetricek2 »

To bohužel netuším po jakém programu,jinak už by byl fuč. Zase instalovat nově Windows a pak bych zase určitě nainstalnul všechny ovladače a programy a udělalo by to určitě to samý.Když jsem to instaloval na novej disk.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od Rudy »

Martinpetricek2 píše:To bohužel netuším po jakém programu,jinak už by byl fuč. Zase instalovat nově Windows a pak bych zase určitě nainstalnul všechny ovladače a programy a udělalo by to určitě to samý.Když jsem to instaloval na novej disk.
Pokud nevíte, po čem se to stalo, pak je jediným řešením reinstal. Ovladače nainstalujte pouze ty, které systém potřebuje. Najdete je na webu výrobce hardwaru. Jiné řešení nevidím.

Varování:

Martinpetricek2
Návštěvník
Návštěvník

#82 Příspěvek od Martinpetricek2 »

Ou tak to není hezké. No někdy mě vyskočí hláška že graf.ovladač byl obnoven,klasická hláška. Ale myslím že ovladače přeinstalovat už sme zkoušeli.

Martinpetricek2
Návštěvník
Návštěvník

#83 Příspěvek od Martinpetricek2 »

Takže jsem to asi vyřešil, stahnul jsem jeden program co hledá ovladače a projel jsem PC no a našlo to 14 špatných a nebo starých ovladačů. Tak jsem to nainstalnul a PC už běží druhý den bez zaseku a BSOD. Ale je to zvláštní ovladače jsem stahoval dicky od stránek výrobce třeba na chipset, ale program našel estě novější verzi . :-D nechápu,ale pc funguje. Takže díky Rudy za ochotu a pomoc a vlákno mužete uzavřít .Děkuji

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od Rudy »

Mně se také nechce věřit, že by jednotlivé verze ovladačů, měly mezi sebou až takové rozdíly. Spíš byl některý poškozený. Pokud to ale funguje, buďte rád. :)

Varování:

Odpovědět