Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Java

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
ab021
Návštěvník
Návštěvník

Java

#1 Příspěvek od ab021 »

Dobrý deň. Chcem poprosiť niekoho o radu. Mám nainštaľovanú Javu 7u21 a prestal mi fungovať pingtest v speedtest.net. Skúšal som aj updatovať Javu na ver. 7u25, ale nepomohlo. V iných prehliadačoch je to rovnako nefunkčné. V helpe pingtestu som sa dočítal, že príčinou nefunkčnosti môže byť aj Flash, preto som odinštaľoval a opäť nainštaľoval Javu, ale aj Flash. Poraďte prosím. THX

Pravdepodobne je niečo s Javou. Nainštaľoval som ver.6u26 a všetko funguje, až na to, že vo FF mi pre problémy so stabilitou a bezpečnosťou zakázalo Javu a musel som ju manuálne povoliť.

JaRon
Moderátor
Moderátor

Re: Java

#2 Příspěvek od JaRon »

ahoj,
mam tiez javu 7-21 a pingtest prebehol bez problemov ,,, takze problem mas niekde inde :)
1. doporucujem sa vratit k jave verzii 7 :!:
2. ten pingtest je graficka "opicka" - vsak ping mozes robit s prikazoveho riadku ping -t server
alebo najst si inu graficku srandu, ktora bude fungovat :)
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

ab021
Návštěvník
Návštěvník

Re: Java

#3 Příspěvek od ab021 »

Aj mne prebehol test prvý krát, potom však oznámil, že Java je expirovaná a kontrola paketov neprebehla. Dnes som preinštaľoval celý OS a stále je to rovnaké. Pri 6u21 funguje a pri 7u21 už nie.

Odpovědět