Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Trojan Dropper Generic5 BWMM

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Trojan Dropper Generic5 BWMM

#16 Příspěvek od Rudy »

Díky za gratulaci, tohle se v Plzni opravdu poprvé v historii. Ovladače zkuste přeinstalovat. Trojan se stále objevuje?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Libas
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od Libas »

To ne, ale dělá dál skopičiny, začalo to tou tiskárnou sama se přenastavila a stále nejdou přepsat výchozí hodnoty, které jsem tam měl nastaveny. Když chci něco spustit nebo zavřít, PC reaguje jak se mu chce. Napoprve, napodruhe, jak můj pes. Zatím aktualizuju ovladače, uvidím. Jinak nevím

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Rudy »

Ovladač zkuste reinstalovat. Případně ještě provedeme další testy.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Libas
Návštěvník
Návštěvník

#19 Příspěvek od Libas »

Reinstaloval jsem celou tiskárnu. Po zadání tisku se to zase celé přenastavilo. Něco v PC zřejmě někde sedí. Bohužel nemám uložen ani bod obnovy, čím víc s PC pracuji, tím je na tom hůř. Už to tuhne, nedokončí se ani scan AVG, dnes se stáhly aktualizace win a PC je nedokáže instalovat. S office je to taky zajímavé, přenastavily se hodnoty, asi konec. Vypadá to na přeinstalaci win.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Rudy »

Dejte log ComboFix:

Stahnete a ulozte nejlepe na plochu ComboFix: http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe

pote spustte aplikaci pod uctem s administratorskym opravnenim

hned po startu se zobrazi obrazovka s licencnimi podminkami, pokracujte kliknutim na tlacitko Ano.

v klidu si postavte na kafe (cela akce trva cca. 5-10 minut, nekdy i dele - dle toho, o jak rychly stroj se

jedna a kolika soubory se skener bude muset prodirat), behem skenu se nepokousejte spoustet zadne jine

aplikace ani nic jineho

behem skenovani nepropadejte panice, vas stroj muze byt restartovan (predevsim pri prvni aplikaci skeneru)

upozorneni: pokud pouzivate antispyware s rezidentnim stitem, prepnete jeho rezidentni stit do Install Mode,

pripadne jej po dobu skenu uplne deaktivujte, protoze dochazi pri skenu a vymazu pripadneho malware k

nezadoucim kolizim s rezidentem antispyware.

Varování:

Libas
Návštěvník
Návštěvník

#21 Příspěvek od Libas »

Díky Rudy za Váš čas, podporu a ochotu, nemohl jsem však už ztrácet čas hledáním, hlavně díky dceři, která to teď potřebuje k vůli škole. Poslal jsem to na reinstal, vůbec se mi nechtělo, zase všechno nastavovat, ale sypalo se to pod rukama, pomalu ale jistě, taky mě napadlo, že by to nemusel být vir, ale že něco odchází a my se v tom hrabem a ztrácíme čas.
Tak ještě jednou za vše díky!!! A dnes na zahrádce dávám minimálně 3 točený kusy od dr. GAMB!

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Rudy »

Hatdwarová příčina je samozřejmě také možná. Nejdřív se ale musí vyloučit ta softwarová. Nemáte zač a nechte si chutnat! :)

Varování:

Zamčeno