Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Operační systém
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
- Návštěvník
Operační systém
Dobrý den,
chtěl bych poradit. Jde přeinstalovat systém, bez CD jen s aktivačním klíčem? Koupil jsem si před rokem počítač a už je dost zas*aný, takže bych chtěl přeinstalovat OS. Bohužel nevím jestli jde přeinstalovat bez CD (které jsem k PC nedostal).
Děkuji
chtěl bych poradit. Jde přeinstalovat systém, bez CD jen s aktivačním klíčem? Koupil jsem si před rokem počítač a už je dost zas*aný, takže bych chtěl přeinstalovat OS. Bohužel nevím jestli jde přeinstalovat bez CD (které jsem k PC nedostal).
Děkuji
Re: Operační systém
Zdravim
Staci si CD nekde pujcit, stahnout...
Pri instalaci pak pouzijete svuj CD key

-
- Návštěvník
Mohl by jste mi poslat nějaký odkaz kde stáhnout? Třeba do PM..
Jaky to ma byt OS 

-
- Návštěvník
Windows 7 Home Premium
Service Pack 1
Service Pack 1
-
- Návštěvník
Ale počkat.. Ten kód byl byl už použitý na systém který mám teď... Takže když to přeinstaluji tak budu moct použít znova stejný klíč?
Tak napiste na technickou podporu microsoftu, oni uricte budou vedet co s tim, ale dle meho by to nemel byt problem...
A navic Vam daji overeny download link na stazeni tech systemu, ja bych musel hledat stejne jako vy...
A navic Vam daji overeny download link na stazeni tech systemu, ja bych musel hledat stejne jako vy...
-
- Návštěvník
Takže, dozvěděl jsem se, že nemůžu přeinstalovat windows, protože jsem vyměnil základní desku. Není nějaký jiný způsob jak promazat celý počítač a mít tam jen Windows a ovladače? Bohužel nemám bitovou kopii, dala by se použít třeba bitová kopie někoho jiného, a dosadit do ni svoje ovladače?
Toto je opet spise na dotaz na jejich support...
Cele promazani jak pozadujete lez docilit defakto jen reinstalem...
S jinou bitovou kopii nevim, jelikoz je to kopie celeho disku vc. serioveho cisla...
Cele promazani jak pozadujete lez docilit defakto jen reinstalem...
S jinou bitovou kopii nevim, jelikoz je to kopie celeho disku vc. serioveho cisla...
- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
omluva za vstupLukass_cze píše:Takže, dozvěděl jsem se, že nemůžu přeinstalovat windows, protože jsem vyměnil základní desku.

Licence byla zřejmě OEM a výměnou desky její platnost skončila a původní klíč je tím pádem neplatný.

Mám takové tušení, že budeš muset zakoupit nový systém - jiné řešení by bylo nelegální

Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
-
- Návštěvník
Právě že když jsem vyměnil základní desku, tak sem musel znovu zadat product key, ale po zadání to jede normálně. Ale jak to tak vypadá, tak to stejně nijak nepůjde.
Děkuji
Děkuji
I za kolegu, neni zac...