Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Blue Screen win7

V tomto fóru se řeší problematika modré smrti - BSOD

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
TomKomBBS
Návštěvník
Návštěvník

Blue Screen win7

#1 Příspěvek od TomKomBBS »

Dobrý den potřeboval bych poradit před nedávnem mi začal win dělat problémy jen při hraní hra občas zamrzla zvuk začal bzučet ale po chvíli se rozběhla teď to dělá častěji a hra už se nerozběhne takže je nutný restart zkoušel sem aktualizovat ovladače ale nepomohlo prosím o radu. Při spuštění win mi to občas vyhodí okno s řešením problému online kde bylo napsáno že je to blue screen a někde sem vyčetl že mám přiložit i minidump http://uloz.to/xkGirqPh/061013-37377-01-dmp Děkuji za každou pomoc :)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Blue Screen win7

#2 Příspěvek od Rudy »

Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#3 Příspěvek od MiliNess »

Omluva za vstup.
Hardwarová chyba WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR - chyba vnitřní sběrnice procesoru úrovně L0
1) Používáš Steam?
2) Přetaktováváš něco?
3) Spusť HeavyLoad a Hardware Monitor. V HeavyLoad spusť zátěžový test, po 10 min sejmi screen Hardware Monitoru a hoď ho sem.
4) V Ovládací panely->Nástroje pro správu->Prohlížeč událostí->Protokoly systému Windows->klikni pravým myšítkem na protokol Systém,
vyber Uložit všechny události jako, ulož to jako .evtx soubor a ten upni na http://www.leteckaposta.cz
5) Typ základní desky a verzi BIOSu (např. CPU-Z - záložka MainBoard)
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

TomKomBBS
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od TomKomBBS »

Rudy: Utilita bohužel nepomohla :)

MiliNess:
1) Ano používám.
2) Ne nikdy.
3) http://www5.zippyshare.com/v/24956945/file.html
4) http://leteckaposta.cz/722249885
5) MSI G41M-P26 American Megatrends Inc. V26.8

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#5 Příspěvek od MiliNess »

1) Tak u tebe to jasně způsobuje přehřívání procesoru. CPU E5700 má max. pracovní teplotu 74.1°C, tvůj dosahuje teploty 99°C.
Tedy vyčistit chladič, zkontrolovat jeho uchycení k patici, popřípadně nanést novou vrstvu teplovodivé pasty na procesor.
Zkontrolovat ventilátor chladiče. Pokud se bude i nadále takhle hřát, budeš muset nainstalovat výkonnější chladič.

2) Nahraj nejnovější verzi BIOSu 26.11

3) Tímto odinstaluj ochranu proti kopírování StarForce, která byla stejně systémem zablokována kvůli nekompatibilitě.

4) Druhý disk v počítači (případně externí disk) bude pravděpodobně vadný.

TomKomBBS
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od TomKomBBS »

Zrovna jsem to udělal tak uvidím jestli se to zlepší. Druhý disk nemám mám pouze jeden. Jinak moc děkuji za pomoc a váš čas.

TomKomBBS
Návštěvník
Návštěvník

#7 Příspěvek od TomKomBBS »

Tak ještě jedna otázečka. Nemůže mi update BIOSu nadělat v kompu nějaký bordel? Protože po jeho updatu se mi celí komp začal kousat i při prohlížení netu.

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#8 Příspěvek od MiliNess »

Naopak by to mělo pomoci. Je ale možné, že jsi měl vypnutou ochranu proti přehřívání CPU a s updatem BIOSu, kdy většinou dojde k nastavení do defaultu, se zapnula.
Pak dochází k celkovému zpomalení kvůli vysoké teplotě CPU.
Jaké jsou teploty nyní?

TomKomBBS
Návštěvník
Návštěvník

#9 Příspěvek od TomKomBBS »

Tak se omlouvám za planý poplach. Zavinila to moje blbost :D Nezapojený větráček :D Snad to chudák procík rozdýchá :D

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#10 Příspěvek od MiliNess »

Měl by

Odpovědět