Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Dal uz to zvladnu vytvoril jsem dva oddily,jako tomu bylo predtim,windows jsem dal na prvni kde je 200gb,
Ale musim formatovat i druhy oddil nebo,se zformatuje sam.jeste by me zajimala instalace ovladacu z cd
Instaluji se pres bootovaci menu nebo s normalne zaplym pc?
Oddily bylo lepsi odstranit a vytvorit znovu, ale nyni uz asi pozde no...
Zformatuje se jen co zadate takze se zformatoval jen zrejme ten jeden. Ten druhy pak zformatujte z windows - nic z nej nezalohujte uz a ani nespoustejte.
Drivery se instaluji normalne z prostredi windows
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Muzete CD probehnou nejakym antivirem, pokud tam virut je, tak jej AV bude detekovat...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
virut už v pc vůbec není,jen teď mam problém že nejde zvuk,jedno cd instalovalo Realtek HD Audio,také mám v pc VIA HD Audio Deck,ale v ovládacích panelech mi to říká že zvukové zařízení neexistuje
Nejlepe zajit na stranky vyrobce a nainstalovat ovladace primo odsud