Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
virus,který asi maže windows
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
- Návštěvník
Re: virus,který asi maže windows
momentálně je tam 10% a našel už 60virutů všechny ve Win32/Virut.NBD virus
a pak ještě BAT/DelFiles.NBP trojský kůň
a pak ještě BAT/DelFiles.NBP trojský kůň
Takze domnenka a tvrzeni ComboFixu se potvrzuje, takze nevim jak se leceni povedet, spise jsem ale pesimisticky 

-
- Návštěvník
Proc byt pesimisticky?je zde snad nejaka sance ze to ESET nebude schopen smazat?
Hodne velka sance ze se to nepodari vylecit...virut je asi nejhorsi mrcha to se tak pohybuje...Staci aby se nepodarilo vylecit jeden soubor a opet se velmi rozleze...
Navic i po pripadnem vyleceni zustava system hodne naboreny...
Uprimne, byl bych pro format a cistou instalaci za teto situace...
Navic i po pripadnem vyleceni zustava system hodne naboreny...
Uprimne, byl bych pro format a cistou instalaci za teto situace...
-
- Návštěvník
A pokud by se virut podarilo z pc dostat je nejaka jina moznost obnovy systemovych souboru ktere chybi,nez instalaci z cd?
Jedine na instalacnim CD mame 100% jistotu ze jsou systemove soubory ciste...
ESET uz dobehl?
ESET uz dobehl?
-
- Návštěvník
Ma tam teprve 75% ale uz 1200 infikovanych souboru
No tak to je jasny, tohle nedopadne pro system dobre
Virut je velmi rozsiren 

-
- Návštěvník
ESET smaze cely ten soubor nebo jen virut v nem?
-
- Návštěvník
ESET dojel na 96% kde se zasekl při jednom souboru a dál už nejel našel 1511infiltrací,a žádnou nesmazal co teď?
Mohu poskytnout log z toho,co vse je infikovane,ale nezda se mi ze to k necemu bude
Mohu poskytnout log z toho,co vse je infikovane,ale nezda se mi ze to k necemu bude
-
- Návštěvník
bohužel to vypadá tak že asi budu muset přistoupit k reinstalaci windowsu
na netu sem našel program-produkey,který mi našel cd key,teď bych jen potřeboval vědět
nějaký postup při reinstalaci windowsu,a taky jestli by se nedala zachovat jedna hra,která má 16gb,ale bohužel je taktéž napadena virutem
na netu sem našel program-produkey,který mi našel cd key,teď bych jen potřeboval vědět
nějaký postup při reinstalaci windowsu,a taky jestli by se nedala zachovat jedna hra,která má 16gb,ale bohužel je taktéž napadena virutem
Zazalohujte osobni data (fotky, filmy, dokumenty), vse ostatni se musi smazat (i ta vase hra - pokud ji zazalohujete, tak se pak opet pri spusteni PC infikuje).
Data zazalohujte na CD\DVD, ne na flash disky - ty virut tez rad napada..
Vlozite instalacni CD do PC, nabootujete z nej a budete postupovat dle pokynu (neopomente disk naformatovat)
Data zazalohujte na CD\DVD, ne na flash disky - ty virut tez rad napada..
Vlozite instalacni CD do PC, nabootujete z nej a budete postupovat dle pokynu (neopomente disk naformatovat)
-
- Návštěvník
problém je s tím že já instalační cd nemam,mam jen ten cd key,který sem přes ten program našel
Instalacni CD si muzete od nekoho pujcit nebo i nekde stahnout...
-
- Návštěvník
a když si ho stáhnu je to legální?