Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Odstranění OS

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Newstory
Návštěvník
Návštěvník

Odstranění OS

#1 Příspěvek od Newstory »

Zdravím, nevím zda-li to tu již bylo řečeno a omlouvám se pokud bylo, avšak nepodařilo se mi najít odpověď - jak smazat nedoinstalované, polosmazané a hotové OS? Dělal jsem tu několik pokusů než jsem nainstaloval OS a tak jich tu teď mám hromadu nedoinstalovaných a 2 doinstalované. Rád bych ale abych neustále nemusel vybírat ten hlavní a ostatní bych chtěl smazat. Proto prosím o radu jak tyto OS smazat bez ztráty všech ostatních dat.

PS: Ještě jedna otázka lehce z jiného soudku, je nějaký program který smaže všechny data kromě systému a ovladačů? Prostě jen jako nově nainstalovaný OS již s ovladači.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Odstranění OS

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Nastartujete do toho OS, který si hodláte ponechat a zněj smažete ty ostatní. Program, který z disku smaže vše, kromě OS, neexistuje.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Newstory
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Newstory »

Dobrá, děkuji, ale nevím jestli jsem tak neschopný najít tyto informace nebo je to základ, ale nevím jak je smazat, protože mám pocit že některé jsou i na disku s vybraný systémem který si chci zanechat, takže vymazat ostatní části disku asi nepomůže zcela, jestli jste to myslel takto.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Smažte všechny ostatní složky windows. Tím všechny ostatní nepotřebné instalace odstraníte.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět