csrss.exe v mém pc
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
-
rashenrock
- Návštěvník

Re: csrss.exe v mém pc
no já mám tu stopzillu dva dny předtím to dělalo taky.. a právě jsem se snažila najít key abych jí zaktivovala a vymazala ten trojan a byl to taky vir mám tam toho teď 2x víc.. jdu na to teda a až to udělám tak už tam ty viry mít nebudu?
-
rashenrock
- Návštěvník

-
rashenrock
- Návštěvník

-
rashenrock
- Návštěvník

tady ten procesor porad 100%
- Přílohy
-
- Beze jména.jpg (241.58 KiB) Zobrazeno 633 x
-
rashenrock
- Návštěvník

-
rashenrock
- Návštěvník

-
rashenrock
- Návštěvník

dobře jdu na to. Takže to znamená že už nemám žádný vir?
ale všude mám teď složky prázdný nebo nějaký soubory bin atd mezi písničkama obrázkama fotkama a nejde to smazat a píše mi to že je to otevřený v jiným (systémovým) programu a místo česky napsaných ikon jako plocha atd se mi to přejmenovalo na angličtinu a taky to nejde změnit:(
-
rashenrock
- Návštěvník

No jsme na tý opeře a teda youtube se už vůbec neseká, ale procesor stejně jede hodně skáče mezi 80 - 100 % a když třeba dám načíst stránku s vypnutým youtube tak hned vyskočí na 100% než to načte:( mám to zase nafotit?
-
rashenrock
- Návštěvník

Nakonec mi rodiče dnes dali pc na reklamaci.. ale moc děkuji za všechny rady a za čas, skvělé forum určitě doporučím dál! 
Přispějete na provoz fóra?