Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

"Mozilla neodpovídá" prosím o kontrolu logu

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Danica.101
Návštěvník
Návštěvník

Re: "Mozilla neodpovídá" prosím o kontrolu logu

#31 Příspěvek od Danica.101 »

To jo, ale nám se tam nasbírá vždycky už pak tolik zástupců, že už ani fotka nejde vidět (tapeta plochy) :D :D :D

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Rudy »

To už je potom dilema, kolik čeho na ploše mít. :)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Danica.101
Návštěvník
Návštěvník

#33 Příspěvek od Danica.101 »

Jo přesně!! To bylo trefné :D :thumbsup: A u našich? To ani nemluvím. Ze začátku, jak začínali s pc tak max.těch 5, 6 ikonek na ploše a teď? Jim posunuju ikony na stranu, ať jde aspoň obličej vidět :) když k nim přijedu. No spíš tatovi. Však on v tom nemá bordel! Jen systém uložení ikon, který ostatní nechápou.No ne? :D No ale dívám se Rudy, že jsme se lehce a nenásilně prodiskutovali až na třetí stránku :D No snad to nikomu nebude vadit. Jen bych měla poslední otázku a pak slibuju, že už skončím :cry: .. :)
Jde o to, že když si občas pc projedu ccleanerem a zadám hledání problémů v registrech, tak mi to předtím vždycky aspoň něco našlo a teď poslední dobou mi to nenašlo nic. Ani jednu chybičku. A to myslím v době předtím, než jsi mi projel pc ty. Respektive systém. Je toto normální? Není to divné? :42:

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Rudy »

Není. Pokud se nic neinstalovalo, neodinstalovalo, nemusí tam být žádná chyba. Nechte to ležet asi tak 3týdny - měsíc, pak zkuste čištění a uvidíte.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Danica.101
Návštěvník
Návštěvník

#35 Příspěvek od Danica.101 »

Aha, takhle. No abych řekla pravdu, tak ani nevím, jestli se něco v té době od/instalovalo nebo ne. Dobrá tedy. Tak pak zkusím a uvidím. Tak díky moc Rudy, jsi zlatíčko!! :139: Moc jsi mi pomohl. Díky za tvůj čas.. :worship: Jinak pc zatím jede-jsem ráda, je to fajné a je to hned o něčem jiném. Ještě, že jsou mezi námi takoví lidé jako ty a tví kolegové. :idea: Měj se hezky. :bye:

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Rudy »

Také se měj hezky a nemáš zač! :)

Varování:

Zamčeno