Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Problém s ovladačem
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: Problém s ovladačem
Poprvé se setkávám s Rootkitem,nechal jsem ho smazat,nejsou doufám za potřebí další opatření?Ale nezdá se mi to ..

Ještě otázečka,co tedy pravděpodobně způsobuje ten BSOD?HDD?
MemTest už mi běží přes 10 hodin,5448%ˇCoverage,0 Errors ...
To výše pravděpodobně nebyl rootkit, ale falešná detekce v ovladači utility CPU-Z.
Pokud je paměť v pořádku, mohl by to být opravdu ten disk. Vyměň ho, na nový znovu nainstaluj Windows a uvidíme.
Pokud je paměť v pořádku, mohl by to být opravdu ten disk. Vyměň ho, na nový znovu nainstaluj Windows a uvidíme.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Do týdne vyměním HDD,ale co se mi absolutně nelíbí je dnešní BSOD,který byl podepsán jako "MEMORY_MANAGEMENT",a všude se píše,že je to díky paměti RAM,ale MemTest nic nenašel,takže opět HDD?
(Nástroj diagnostika paměti nenašel žádné problémy)
(Nástroj diagnostika paměti nenašel žádné problémy)
- Přílohy
-
- 052113-17343-01.rar
- (22.69 KiB) Staženo 124 x
MiliNess píše:No tady toho bude rozhodně více:
zařízení, \Device\RaidPort1, vystaveno[/color], které svědčí o samovolném odpojení disku na portu0 během práce.
Omlouvám se,vím že mám za úkol vyměnit HDD,ale když jako by to zapadalo do sebe,dnes jsem nadzvednul zapnutý počítač a hned BSOD s "irql_not_less_or_equal" ,docela náhoda,zrovna když jsem s ním hnul,nemůže se jednat o špatné zapojení?Jen se ptám.Rudy píše:Zdroj to dělat může, ale ne jeho drnčení, či hučení. Musel byste ho na zkoušku vyměnit, nebo jednotlivá napětí změřit. Drnčení může způsobovat jeho uvolnění, nebo uvolnění nejaké komponenty v jeho bezprostřední blízkosti.MrFruty píše:Měl bych dotaz,je normální aby zdroj poměrně nepříjemně hučel?Je zajímavé,že když z vrchu bedny přitlačím na zdroj,či na něj něco položím,hluk utichne,nedrží jen špatně?Aby to nedělal nakonec zdroj .
Určitě může. Pořádně to zkontroluj, zda tam není něco uvolněno. (grafický nebo jiný adaptér ve slotu, vytáhni paměťové moduly a znovu je usaď)
Uděláme raději ještě jeden test paměti.
Uděláme raději ještě jeden test paměti.
Šel by GoldMemory hodit na flashku tak aby to bootovalo?Popřípadně nějaký návod ?Děkuji